+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 16 лютого 2023

Працевлаштування для студентів

Фахівець-овочівник здатний виконувати професійну роботу, пов'язану з вирощуванням, зберіганням та первинною переробкою овочів. Він добре обізнаний з технологіями вирощування овочевих культур відкритого і закритого ґрунту та лікарських рослин, інтегрованого захисту рослин від шкідників, хвороб і бур’янів.

Фахівець із технологій закритого ґрунту здатний виконувати професійну роботу в галузях плодівництва та овочівництва закритого ґрунту, вирощувати у несезонний період плодові, овочеві, субтропічні й квітково-декоративні рослини, програмувати їх удобрення та урожайність, розробляти системи захисту для одержання екологічно-безпечної продукції.

Перевагами фахівця з плодоовочівництва і виноградарства є висока заробітна плата та стабільний попит на ринку праці. Він працюватиме в бізнесових агроструктурах і теплично-оранжерейних комплексах різних форм власності.

ВИПУСКНИКИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ МОЖУТЬ ПРАЦЮВАТИ:

  • Директором (заступником директора) агрохолдингу, фермерського господарства, тепличного комбінату;
  • Керівником підприємства, установи, організації у сфері аграрного виробництва;
  • Агрономом з плодівництва та виноградарства;
  • Агрономом із вирощування овочів, зелені та квітів у відкритому та захищеному ґрунті;
  • Агрономом-консультантом із промислового садівництва;
  • Агрономом із захисту плодових, овочевих рослин та винограду;
  • Фахівець із обрізування плодових дерев, кущів та винограду;
  • Фахівцем із технології вирощування грибів у захищеному ґрунті;
  • Фахівцем із технології вирощування садивного матеріалу плодових, ягідних і горіхоплідних культур;
  • Фахівцем із вирощування плодів, ягід, горіхів та винограду;
  • Фахівцем домашнього овочевого бізнесу;
  • Фахівцем із вирощування зеленних та ароматично-смакових овочевих культур;
  • Спеціалістом із вирощування малопоширених овочевих культур;
  • Спеціалістом з листкової діагностики для підживлення плодів, овочів та винограду;
  • Спеціалістом з органічного виробництва плодоовочевої продукції;
  • Науковим співробітником, викладачем у навчальному закладі.

Портал http://agrocareer.com/ - це ефективний спосіб пошуку роботи для випускників сільськогосподарських ЗВО. Порталом щоденно користуються відділи з роботи з персоналом агрохолдингів, компаній, що торгують сільськогосподарською продукцією, переробних підприємств і мережі супермаркетів. Ваше резюме на http://agrocareer.com/ дозволить роботодавцям із всіх регіонів України дізнатись про бажання знайти пристойну роботу за фахом.

Спеціалізоване кадрове агентство в аграрному секторі економіки - http://agrojob.com.ua.

Пошук роботи в мережі Інтернет:

Провідні підприємства регіону >>>

Провідні підприємства України >>>

Останні новини

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ОВОЧІВНИЦТВА З ВИПУСКНИКАМИ ШКІЛ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІЧитати повністю

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ОВОЧІВНИЦТВА З ВИПУСКНИКАМИ ШКІЛ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Викладачі кафедри овочівництва Уманського НУС разом із співробітниками Відділу доуніверситетської підготовки, продовжують плідно працювати з майбутніми абітурієнтами нашого університету.

Читати повністю

Участь в онлайн-вебінарі "Антикорупція та доброчесність"Читати повністю

Участь в онлайн-вебінарі "Антикорупція та доброчесність"

Викладачі кафедри овочівництво регулярно є учасниками заходів сприяння розвитку викладацької майстерності науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва. Так, згідно плану заходів на 2024 рік 12 березня 2024 року відбувся черговий онлайн-вебінар, тема якого «Антикорупція та доброчесність».

Читати повністю

Атестація здобувачів ОС «Магістр» спеціальності «Садівництво та виноградарство»Читати повністю

Атестація здобувачів ОС «Магістр» спеціальності «Садівництво та виноградарство»

Впродовж 13–19 грудня 2023 року відбулася підсумкова атестація студентів факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин денної та заочної форм навчання зі спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство“ за ступенем вищої освіти "Магістр".

Читати повністю

Всі новини