+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 19 червня 2018

Програми практики

Першочергове завдання вищої школи – формування високоосвічених фахівців, здатних здійснити як подальший розвиток науки, так і матеріалізацію наукових знань. Фахівець сільськогосподарського виробництва зобов'язаний досконало вивчити біологічні особливості овочевих рослин, освоїти сучасні інтенсивні технології у відкритому і захищеному ґрунті, вміти їх впроваджувати і вдосконалювати на основі нових досягнень науки і передового досвіду, володіти найновішими формами організації та оплати праці, щоб кваліфіковано керувати виробничими колективами. Тому впродовж навчання студенти проходять навчальну та виробничу практики. Навчальна практика проводиться викладачами кафедри овочівництва на дослідному та колекційному полях навчально-наукового виробничого відділку Уманського НУС згідно з навчальним планом (травень – червень). Своїм завданням програма практики передбачає закріплення знань одержаних студентами в процесі навчання у вищому навчальному закладі та відпрацюванню практичних навичок, організації роботи в колективі відповідної установи. Під час проходження практики студенти оволодівають технологією вирощування садивного матеріалу, плодових, овочевих культур та винограду; передовим досвідом роботи керівників та спеціалістів сільськогосподарських підприємств та приватних господарств; роботою з новою сільськогосподарською технікою та обладнанням;  економікою, менеджментом і маркетингом та правовими питаннями діяльності сільськогосподарських підприємств.

Виробнича практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи та здійснюється з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно рішення при подальшій роботі в сільськогосподарських підприємствах. Вона покликана підготувати майбутніх фахівців до виробничих умов і практичної роботи, забезпечити належний рівень їх професійної підготовки.

Базою практичної підготовки студентів є науковий виробничий відділ університету, який налічує 4 га овочів відкритого ґрунту, одну стаціонарну теплицю на 1000 м2 .Випускова кафедра овочівництва має базу для проходження виробничої практики  в Уманському тепличному комбінаті

Матеріали

Останні новини

Атестація здобувачів вищої освіти за ступенем „Бакалавр” Читати повністю

Атестація здобувачів вищої освіти за ступенем „Бакалавр”

20 та 21 червня 2018 р. відбулася атестація (проведення підсумкового екзамену) здобувачів вищої освіти за ступенем „Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 „Агрономія” за ознаками спеціальності „Плодоовочівництво і виноградарство“ та за спеціальністю 203 „Садівництво та виноградарство” (зі скороченим терміном навчання на основі ОКР «Молодший спеціаліст») денної форми навчання.

Читати повністю

Огляд дослідних ділянок кафедри овочівництваЧитати повністю

Огляд дослідних ділянок кафедри овочівництва

В Уманському національному університеті садівництва відбувся щорічний традиційний огляд дослідів кафедр згідно з науково-дослідною тематикою та програмами навчального закладу. Під час демонстрації дослідів було проведено огляд дослідних ділянок овочевих, польових та декоративних культур, ягідників, садів і селекційних посівів.

Читати повністю

Атестація здобувачів вищої освіти за ступенем „Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 „Агрономія” за ознаками спеціальності „Плодоовочівництво і виноградарство“ Читати повністю

Атестація здобувачів вищої освіти за ступенем „Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 „Агрономія” за ознаками спеціальності „Плодоовочівництво і виноградарство“

18 червня 2018 р. відбулася атестація (проведення підсумкового екзамену) здобувачів вищої освіти за ступенем „Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 „Агрономія” за ознаками спеціальності „Плодоовочівництво і виноградарство“ заочної форми навчання.

Читати повністю

Всі новини