+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 04 жовтня 2021

Наукова та інноваційна діяльність

Згідно Закону України № 3715-17 «Про пріоритетні напрями інноваційної діяльності в Україні» на кафедрі проводиться наукова робота з пріоритетного напрямку розвитку науки і техніки та інноваційної діяльності – застосування технологій, які передбачають високотехнологічний розвиток галузі овочівництва і, зокрема, отримання екологічно чистих, з високими оздоровчими властивостями овочів. Програма університету "Збалансоване використання, прогноз і управління природним та ресурсним потенціалом агроекосистем". Тематика кафедри "Адаптивні технології вирощування овочів та картоплі з елементами біологізації у Правобережному Лісостепу України та впровадження отриманих наукових результатів". 

Матеріали

Останні новини

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ОВОЧІВНИЦТВА З ВИПУСКНИКАМИ ШКІЛ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІЧитати повністю

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ОВОЧІВНИЦТВА З ВИПУСКНИКАМИ ШКІЛ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Викладачі кафедри овочівництва Уманського НУС разом із співробітниками Відділу доуніверситетської підготовки, продовжують плідно працювати з майбутніми абітурієнтами нашого університету.

Читати повністю

Участь в онлайн-вебінарі "Антикорупція та доброчесність"Читати повністю

Участь в онлайн-вебінарі "Антикорупція та доброчесність"

Викладачі кафедри овочівництво регулярно є учасниками заходів сприяння розвитку викладацької майстерності науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва. Так, згідно плану заходів на 2024 рік 12 березня 2024 року відбувся черговий онлайн-вебінар, тема якого «Антикорупція та доброчесність».

Читати повністю

Атестація здобувачів ОС «Магістр» спеціальності «Садівництво та виноградарство»Читати повністю

Атестація здобувачів ОС «Магістр» спеціальності «Садівництво та виноградарство»

Впродовж 13–19 грудня 2023 року відбулася підсумкова атестація студентів факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин денної та заочної форм навчання зі спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство“ за ступенем вищої освіти "Магістр".

Читати повністю

Всі новини