+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 29 вересня 2017

Наукова та інноваційна діяльність

Згідно Закону України №3715-17 «Про пріоритетні напрями інноваційної діяльності в Україні» на кафедрі проводиться наукова робота з пріоритетного напрямку розвитку науки і техніки та інноваційної діяльності – застосування технологій, які передбачають високотехнологічний розвиток галузі овочівництва і, зокрема, отримання екологічно чистих, з високими оздоровчими властивостями овочів.

Матеріали

Події та оголошення

Всі повідомлення

Останні новини

Атестація здобувачів вищої освіти за ступенем „Бакалавр” Читати повністю

Атестація здобувачів вищої освіти за ступенем „Бакалавр”

20 та 21 червня 2018 р. відбулася атестація (проведення підсумкового екзамену) здобувачів вищої освіти за ступенем „Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 „Агрономія” за ознаками спеціальності „Плодоовочівництво і виноградарство“ та за спеціальністю 203 „Садівництво та виноградарство” (зі скороченим терміном навчання на основі ОКР «Молодший спеціаліст») денної форми навчання.

Читати повністю

Огляд дослідних ділянок кафедри овочівництваЧитати повністю

Огляд дослідних ділянок кафедри овочівництва

В Уманському національному університеті садівництва відбувся щорічний традиційний огляд дослідів кафедр згідно з науково-дослідною тематикою та програмами навчального закладу. Під час демонстрації дослідів було проведено огляд дослідних ділянок овочевих, польових та декоративних культур, ягідників, садів і селекційних посівів.

Читати повністю

Атестація здобувачів вищої освіти за ступенем „Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 „Агрономія” за ознаками спеціальності „Плодоовочівництво і виноградарство“ Читати повністю

Атестація здобувачів вищої освіти за ступенем „Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 „Агрономія” за ознаками спеціальності „Плодоовочівництво і виноградарство“

18 червня 2018 р. відбулася атестація (проведення підсумкового екзамену) здобувачів вищої освіти за ступенем „Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 „Агрономія” за ознаками спеціальності „Плодоовочівництво і виноградарство“ заочної форми навчання.

Читати повністю

Всі новини