+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 03 листопада 2016

Вітаємо з присвоєнням ОКР «Бакалавр» !!!

студенти під час написання підсумкового екзамену

На факультеті плодоовочівництва, екології та захисту рослин відбулася підсумкова атестація здобувачів вищої освіти за ступенем „Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 „Агрономія” за ознаками спеціальності „Плодоовочівництво і виноградарство“ денної (21 та 22 червня 2016 року) та заочної (23 та 24 червня 2016 року) форми навчання

Екзаменаційна комісія була створена на підставі затверджених списків складів екзаменаційних комісій та наказом ректора № 20-10/419 від 17 грудня 2015 року і призначена в такому складі:

 

1.

ЧЕРЕДНИЧЕНКО Людмила

Іванівна

голова ЕК, доцент кафедри плодівництва, овочівництва та технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції Вінницького НАУ, к. с.-г. н.

2.

СЛОБОДЯНИК Галина

Яківна

доцент кафедри овочівництва, к. с.-г. н.

3.

 ТЕРНАВСЬКИЙ Андрій

Григорович

доцент кафедри овочівництва, к. с.-г. н.

4.

ЯКОВЕНКО

Роман Володимирович

доцент кафедри плодівництва і виноградарства,

к. с.-г. н.

 

Підсумки складання підсумкового екзамену засвідчили, що більшість студентів належно оволоділи теоретичними знаннями із фундаментальних та професійно орієнтованих дисциплін. Загалом Екзаменаційна комісія відмічає достатній рівень підготовки фахівців для виконання професійних завдань відповідно до сучасних вимог сільськогосподарського виробництва.

Рішенням Екзаменаційної комісії освітньо-кваліфікаційний рівень „Бакалавр” з напряму підготовки 6.090101 „Агрономія” за ознаками спеціальності „Плодоовочівництво і виноградарство” присвоєний 60 студентам денної форми навчання та 40 студентам заочної форми навчання.

Диплом з відзнакою отримала студентка 42-п групи Мусієнко Ліна

 

Вікторія Кецкало

секретар екзаменаційної комісії,

доцент кафедри овочівництва