+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 03 листопада 2016

Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти за ступенем «Спеціаліст» заочної форми навчання

2 та 3 листопада 2016 р. відбулася підсумкова атестація (захист дипломної роботи) здобувачів вищої освіти за ступенем «Спеціаліст» за спеціальністю 7.09010104 „Плодоовочівництво і виноградарство“.

Екзаменаційна комісія (ЕК) призначена в такому складі:

1.

КІЩАК ОЛЕНА АНАТОЛІЇВНА

голова ЕК, зав. відділом технології вирощування плодових і ягідних культур Інституту садівництва НААН України, д. с.-г. н., с. н. с.

2.

ЩЕТИНА СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ

заступник голови ЕК, декан факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, кандидат с.-г. наук, доцент кафедри овочівництва

3.

ЗАМОРСЬКИЙ ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ 

професор кафедри плодівництва і виноградарства, доктор с.-г. наук

4.

УЛЯНИЧ ОЛЕНА ІВАНІВНА

зав. кафедри овочівництва, професор, доктор с.-г. наук

 Екзаменаційна комісія всебічно проаналізувала представлені наукові роботи, детально ознайомилась з їх змістом, якістю оформлення та відмітила високий рівень підготовки спеціалістів. Рішенням екзаменаційної комісії за результатами захисту дипломних робіт 27 випускникам 2016 року факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, які в повному об'ємі виконали навчальний план за спеціальністю 7.09010104 „Плодоовочівництво і виноградарство” ОКР „Спеціаліст” і успішно захистили дипломні роботи, присвоїти кваліфікацію „Професіонал з плодоовочівництва і виноградарства” з видачею їм диплома встановленого зразка. Диплом з відзнакою отримав Плакида Дмитро Олександрович.

 

Вікторія Кецкало

секретар екзаменаційної комісії,

доцент кафедри овочівництва