+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 17 листопада 2017

День відкритих дверей на кафедрі овочівництва

17 листопада 2017 року Уманський національний університет садівництва гостинно відчинив свої двері для гостей – учнів випускних класів м. Умань та шкіл Черкаської, Кіровоградської, Вінницької областей. До цього дійства залучилася і кафедра овочівництва. 

Майбутнім абітурієнтам розповіли про кафедру, факультет та спеціальності, які можна здобути, навчаючись у нас. Абітурієнти отримали всю необхідну інформацію щодо програм підготовки та умов прийому до університету.

Діти з цікавістю розглядали аудиторію-музей кафедри та наочні зразки основних та малопоширених овочевих культур. Особливо гостей зацікавила продукція грибівництва власного вирощування. Для всіх учасників Дня відкритих дверей співробітниками кафедри був підготовлений конкурс по розпізнанню насіння овочевих культур, за результатами якого учасники в якості нагороди отримували символічні подарунки, канцелярське приладдя та солодощі. Своїх гостей кафедра частувала продукцією овочівництва та смачною випічкою.

День відкритих дверей в Уманському НУС – це справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутньою студентською молоддю України. Відчиняючи двері в цей день, ми запрошуємо вас зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої університетської родини !

Кожен учасник Дня відкритих дверей мав змогу

  • побачити інтерактивні презентації факультетів;
  • особисто поспілкуватися з керівним і професорсько-викладацьким складом університету та студентами, розпитати їх про особливості навчального процесу;
  • відвідати екскурсію університетом та на власні очі побачити оснащені новітнім обладнанням навчальні аудиторії і лабораторії;
  • остаточно визначитися з вибором майбутньої професії;
  • отримати індивідуальні консультації з правил прийому і пільгового вступу, дізнатися про новації вступної кампанії;
  • записатися на курси підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання;
  • отримати детальну інформацію про міжнародні освітні програми і проекти;
  • поцікавитися перспективами працевлаштування після здобутої в університеті вищої освіти;
  • отримати відповіді на будь-які інші хвилюючі запитання.

 

 

 

Відео

1.