+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 24 лютого 2018

Міжнародна виставка "Агро-Весна 2018"

21-23 лютого 2018 року в Києві у Міжнародному Виставковому Центрі відбулась Міжнародна виставка  «Агро-Весна 2018». На 28000 кв.м. виставкової площі свої надбання демонстрували понад 500 провідних компаній. Проводилось 35 бізнес-заходів за участі провідних експертів сільськогосподарської галузі та представників влади: конференції, круглі столи, семінари, презентації, майстер-класи. Виставковий Центр відвідали 20000 професійних відвідувачів. Співробітники кафедри овочівництва не залишились байдужими і теж побували на цьому аграрному святі.

Виставкові майданчики Агро-Весна-2018 виступають ефективними платформами для налагодження діалогу та можливостей співпраці аграріїв з лідерами промислового виробництва для агросектору, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах агропромислового комплексу.

Крім України, були присутні учасники 20-ти країн, а саме Австрії, Великої Британії, Данії, Нідерландів, Німеччини, Чехії та Франції. Також були привезені 2 колективні експозиції з Туреччини та Китаю.

На виставці були представлені новинки сільськогосподарської техніки та устаткування, сучасні агротехнології для всіх галузей сільського господарства та сільськогосподарська продукція, зокрема професійне насіння овочевих культур, регулятори росту, пестициди, добрива тощо. Справжній бум серед фахівців аграрного сектору визвали виставки «Зернові технології», «Agro Animal Show» та «Фрукти.Овочі. Логістика», що проходили в рамках події «АгроВесна100 2018».

Отже, і подивитись було на що, і послухати щось цікаве, а ще взяти участь у профільних заходах та конференціях. Цьогорічна Агро-Весна – це справді «3 в 1», коли три найбільші та найзначніші виставки галузі зібрано під одним дахом.

Анна Гулевська

аспірант кафедри