+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 30 квітня 2018

День відкритих дверей

Презентація кафедри

19 квітня 2018 року Уманський національний університет садівництва гостинно відчинив свої двері для гостей – учнів випускних класів м. Умань.

Корпус №1 Національного університету садівництва заповнили майбутні абітурієнти. До університету вони прийшли для того, щоб ознайомитися з його факультетами та дізнатися про особливості майбутньої вступної кампанії.

Знайомство розпочиналося буквально з порогу: свої інформаційні стенди та продукцію в коридорі корпусу розгорнули всі кафедри факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин. Це дозволило гостям поспілкуватися біля них з викладачами та очільником факультету Сергієм Щетиною і отримати відповіді на запитання щодо напрямів підготовки, практик і стажувань, можливостей працевлаштування за обраним фахом тощо. Учасникам Дня відкритих дверей роздавали відповідні друковані матеріали.

До цього дійства залучилася і кафедра овочівництва. Майбутнім абітурієнтам розповіли про кафедру, факультет та спеціальності, які можна здобути, навчаючись у нас. Абітурієнти отримали всю необхідну інформацію щодо програм підготовки та умов прийому до університету. Діти з цікавістю розглядали наочні зразки овочевих культур. Особливо гостей зацікавила продукція грибівництва власного вирощування.

День відкритих дверей в Уманському НУС – це справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутньою студентською молоддю України. Відчиняючи двері в цей день, ми запрошуємо вас зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої університетської родини !