+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 01 березня 2018

Вітаємо з отриманням дипломів магістрів спеціальності 203 "Садівництво та виноградарство"

28 лютого 2018 року на факультеті плодоовочівництва, екології та захисту рослин Уманського національного університету садівництва відбулася урочиста церемонія вручення випускникам дипломів магістрів. Це визначна подія, адже випускний – це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці.

Півтора роки навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли 50 магістрантам факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин спеціальності 203 "Садівництво та виноградарство" заповітні дипломи під щирі оплески присутніх вручив декан Сергій Щетина. Цього року диплом магістра з «відзнакою» одержали 4 випускники. Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу урочистості.

Колектив кафедри овочівництва тепло і сердечно вітає випускників із закінченням навчання в рідному для нас університеті. Хай доля щедро дарує Вам плідну працю, творче натхнення й невичерпну енергію для здійснення задуманого й омріяного. Хай впевненість у собі стане запорукою Вашого успіху, додасть наснаги для написання нових сторінок історії Вашого життя, історії Вашої родини, історії нашого університету. Саме від вас тепер залежить майбутнє нашої держави, її престиж і визнання.

Ще вчора ви були студентами, а сьогодні у вас починається новий етап у житті, перед вами відкриваються нові життєві обрії. Нехай вони будуть ясними, нехай диплом випускника факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин Уманського національного університету садівництва стане для вас не просто документом про вищу освіту, а надійним провідником на професійному шляху та предметом гордості. Ми віримо, що ви – наші випускники, в майбутньому – професіонали, які здатні критично мислити, приймати гідні та справедливі рішення в інтересах суспільства.

У різні куточки світу розведуть Вас життєві дороги. Ми впевнені, що кожен з Вас не раз подумки повернеться до своєї Альма-матер. Спогади про перший іспит, студентське кохання, захист магістерської роботи святковим мереживом завжди будуть зринати у пам’яті.

І все на світі треба пережити,

кожен фініш – це, по суті, старт,

наперед не треба ворожити,

за минулим плакати не варт.

 

 

Вікторія Кецкало

доцент кафедри