+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 28 серпня 2017

Вітаємо з присвоєнням ОР «Бакалавр» !!!

Екзаменаційна комісія була створена на підставі затверджених списків складів екзаменаційних комісій та наказом ректора № 20-10/276 від 2 вересня 2016 року і призначена в такому складі:

1.

ЧЕРЕДНИЧЕНКО Людмила

Іванівна

голова ЕК, доцент кафедри плодівництва, овочівництва та технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції Вінницького НАУ, к. с.-г. н.

2.

 

СЛОБОДЯНИК Галина

Яківна

доцент кафедри овочівництва, к. с.-г. н.

3.

 

ТЕРНАВСЬКИЙ Андрій

Григорович

доцент кафедри овочівництва, к. с.-г. н.

4.

 

БУЦИК

Роман Миколайович

доцент кафедри плодівництва і виноградарства, к. с.-г. н.

 Тестові завдання були підготовлені з врахуванням змісту робочих програм дисциплін і включають основні питання навчальних програм з овочівництва, плодівництва, виноградарства і ампелографії, рослинництва, селекції і насінництва, ентомології, фітопатології, загального землеробства, агрохімії, механізації, основ наукових досліджень, агрофармакології, економіки, ботаніки, підприємництва і менеджменту, фізіології рослин, охорони праці, ґрунтознавства з основами геології, технології зберігання і переробки продукції рослинництва, генетики (всього 20 дисциплін). Кожен студент отримав індивідуальний варіант тестових завдань, які складались із 60 питань. Результати виконання тестових завдань оцінювались екзаменаторами за спеціально розробленою шкалою.Підсумки складання підсумкового екзамену засвідчили, що більшість студентів належно оволоділи теоретичними знаннями із фундаментальних та професійно орієнтованих дисциплін. Загалом Екзаменаційна комісія відмічає достатній рівень підготовки фахівців для виконання професійних завдань відповідно до сучасних вимог сільськогосподарського виробництва.

Диплом з відзнакою отримали студенти денної форми навчання

Михайловин Назар Олександрович

Кісіль Максим Анатолійович

Чміль Мар'яна Миколаївна

Вікторія Кецкало

секретар екзаменаційної комісії,

доцент кафедри овочівництва