+38 (04744) 3-40-82
Меню

Новини

02.10.2019
Екскурсія на тепличний комбінатЧитати повністю

Екскурсія на тепличний комбінат

2 жовтня 2019 року з метою закріплення знань, одержаних студентами впродовж навчання за ОР "Бакалавр" та "Магістр" спеціальності 203 "Садівництво та виноградарство" в Уманському НУС деканом факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин С.В. Щетиною було організовано екскурсію на ПрАТ "Комбінат "Тепличний", що знаходиться в смт. Калинівка Броварського району Київської області.

Читати повністю

20.09.2019
Кафедра зустрічає іноземних гостейЧитати повністю

Кафедра зустрічає іноземних гостей

Нещодавно в рамках програми ЄС Erasmus + Уманський національний університет садівництва відвідала науковець Державної Вищої школи імені Папи Іоанна Павла ІІ в місті Бяла Подляска (Польща) – Івона Містковська. Метою візиту було розширення наукової співпраці між університетами, обмін знаннями та досвідом у сфері сільського господарства.

Читати повністю

07.09.2019
У ВИРІ ПОДІЙЧитати повністю

У ВИРІ ПОДІЙ

2019 рік є особливим для нас, адже Уманський національний університет садівництва відзначає 175 річницю з дня заснування!

Читати повністю

20.08.2019
НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ У РАМКАХ ТРЕТЬОГО МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ ЧАСНИКУ-2019Читати повністю

НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ У РАМКАХ ТРЕТЬОГО МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ ЧАСНИКУ-2019

17 серпня 2019 р. відбулася науково-практична конференція у рамках третього Міжнародного фестивалю часнику, який об'єднав виробників часнику України та Європи. Фестиваль проводився у с. Песець Новоушицького району Хмельницької області.

Читати повністю

21.06.2019
Підсумкова атестація здобувачів вищої освітиЧитати повністю

Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти

Впродовж 18–21 червня 2019 року на факультеті плодоовочівництва, екології та захисту рослин Уманського національного університету садівництва здійснювалася підсумкова атестація студентів денної та заочної форм навчання за ступенем вищої освіти „Бакалавр“ напряму підготовки 6.090101 „Агрономія“ ознаками спеціальності „Плодоовочівництво і виноградарство“ та за спеціальністю 203 „Садівництво та виноградарство” (зі скороченим терміном навчання на основі ОКР «Молодший спеціаліст»).

Читати повністю