Меню
Остання редакція: 10 жовтня 2024

Обов'язкові ОК

ОК 1 Українська та іноземна мова у ділових комунікаціях

ОК 2 Нормативно-правові відносини в галузі,екологічне право

ОК 3 Психологія і комунікація в управлінні,основи педагогіки

ОК 4 Агробізнес і маркетинг у галузі

ОК 5 Геоінформаційні системи та моделювання в плодоовочівництві та виноградарстві

ОК 6 Методологія та організація наукових досліджень в галузі

ОК 7 Адаптивні технології та проектно-технологічні інновації овочівництва відкритого грунту

ОК 8 Адаптивні технології та проектно-технологічні інновації садівництва та виноградарства

ОК 9 Адаптивні технології та проектно-технологічні інновації овочівництва закритого грунту

ОК 10 Курсова робота "Адаптивні технології і проектно-технологічні інновації овочівництва закритого грунту" 

ОК 11 Промислове грибівництво

Методичні рекомендації з написання й оформлення кваліфікаційної роботи студентами ОР „Магістр” за спеціальністю 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство”

Методичні рекомендації організації виробничої практики студентів факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» ОР «Магістр»

Останні новини

Вітаємо здобувачів освіти за ОПП Овочівництво з успішним завершенням навчання Читати повністю

Вітаємо здобувачів освіти за ОПП Овочівництво з успішним завершенням навчання

9 грудня 2025 року на кафедрі овочівництва відбулася підсумкова атестація студентів факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин денної форми навчання зі спеціальності 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство” ОПП „Овочівництво” за ступенем вищої освіти "Магістр". Варто зазначити, що це другий випуск студентів за цією освітньо‒професійною програмою.

Читати повністю

Успішне завершення міжнародного навчального курсу “Growing Melons”Читати повністю

Успішне завершення міжнародного навчального курсу “Growing Melons”

Аспірант кафедри овочівництва Бурковецький Олексій успішно завершив міжнародний навчальний курс “Growing Melons”, присвячений сучасним технологіям вирощування баштанних культур. Курс надає комплексні знання, необхідні для підвищення ефективності виробництва дині та інших баштанних культур у сучасних агротехнологічних умовах.

Читати повністю

Всі новини