Меню
Остання редакція: 10 жовтня 2024

Обов'язкові ОК

ОК 1 Українська та іноземна мова у ділових комунікаціях

ОК 2 Нормативно-правові відносини в галузі,екологічне право

ОК 3 Психологія і комунікація в управлінні,основи педагогіки

ОК 4 Агробізнес і маркетинг у галузі

ОК 5 Геоінформаційні системи та моделювання в плодоовочівництві та виноградарстві

ОК 6 Методологія та організація наукових досліджень в галузі

ОК 7 Адаптивні технології та проектно-технологічні інновації овочівництва відкритого грунту

ОК 8 Адаптивні технології та проектно-технологічні інновації садівництва та виноградарства

ОК 9 Адаптивні технології та проектно-технологічні інновації овочівництва закритого грунту

ОК 10 Курсова робота "Адаптивні технології і проектно-технологічні інновації овочівництва закритого грунту" 

ОК 11 Промислове грибівництво

Методичні рекомендації з написання й оформлення кваліфікаційної роботи студентами ОР „Магістр” за спеціальністю 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство”

Методичні рекомендації організації виробничої практики студентів факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» ОР «Магістр»

Останні новини

Успішне завершення міжнародного навчального курсу “Growing Melons”Читати повністю

Успішне завершення міжнародного навчального курсу “Growing Melons”

Аспірант кафедри овочівництва Бурковецький Олексій успішно завершив міжнародний навчальний курс “Growing Melons”, присвячений сучасним технологіям вирощування баштанних культур. Курс надає комплексні знання, необхідні для підвищення ефективності виробництва дині та інших баштанних культур у сучасних агротехнологічних умовах.

Читати повністю

ОЦІНКА ЯКОСТІ ЛІКАРСЬКОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ НА ГУРТКУ КАФЕДРИ ОВОЧІВНИЦТВАЧитати повністю

ОЦІНКА ЯКОСТІ ЛІКАРСЬКОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ НА ГУРТКУ КАФЕДРИ ОВОЧІВНИЦТВА

Учасники гуртка кафедри овочівництва удосконалювали навички макроскопічного аналізу та органолептичної оцінки лікарської рослинної сировини на прикладі лікарських рослин родини Губоцвіті. Працювали із висушеною сировиною м’яти перцевої і меліси лимонної.

Читати повністю

Всі новини