Меню
Остання редакція: 10 жовтня 2024

Обов'язкові ОК

ОК 1 Українська та іноземна мова у ділових комунікаціях

ОК 2 Нормативно-правові відносини в галузі,екологічне право

ОК 3 Психологія і комунікація в управлінні,основи педагогіки

ОК 4 Агробізнес і маркетинг у галузі

ОК 5 Геоінформаційні системи та моделювання в плодоовочівництві та виноградарстві

ОК 6 Методологія та організація наукових досліджень в галузі

ОК 7 Адаптивні технології та проектно-технологічні інновації овочівництва відкритого грунту

ОК 8 Адаптивні технології та проектно-технологічні інновації садівництва та виноградарства

ОК 9 Адаптивні технології та проектно-технологічні інновації овочівництва закритого грунту

ОК 10 Курсова робота "Адаптивні технології і проектно-технологічні інновації овочівництва закритого грунту" 

ОК 11 Промислове грибівництво

Методичні рекомендації з написання й оформлення кваліфікаційної роботи студентами ОР „Магістр” за спеціальністю 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство”

Методичні рекомендації організації виробничої практики студентів факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» ОР «Магістр»

Останні новини

ВІТАЄМО ПЕРШИХ МАГІСТРІВ-ОВОЧІВНИКІВ З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТЧитати повністю

ВІТАЄМО ПЕРШИХ МАГІСТРІВ-ОВОЧІВНИКІВ З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

10 грудня 2024 року на кафедрі овочівництва Уманського НУС відбулася значна подія для кафедри та факультету. Не зважаючи на труднощі сьогодення та всупереч їм, вперше здійснювалася атестація студентів освітньо-професійної програми „Овочівництво” за ступенем вищої освіти "Магістр".

Читати повністю

Здобувачі ОР Магістр представили результати науково-дослідної роботиЧитати повністю

Здобувачі ОР Магістр представили результати науково-дослідної роботи

На черговому засіданні студентського наукового гуртка здобувачі вищої освіти освітнього рівня магістр освітньої програми Овочівництво представили результати своєї науково-дослідної роботи для процедури попереднього їх захисту на кафедрі овочівництва.

Читати повністю

Всі новини