Меню
Остання редакція: 10 жовтня 2024

Обов'язкові ОК

ОК 1 Українська та іноземна мова у ділових комунікаціях

ОК 2 Нормативно-правові відносини в галузі,екологічне право

ОК 3 Психологія і комунікація в управлінні,основи педагогіки

ОК 4 Агробізнес і маркетинг у галузі

ОК 5 Геоінформаційні системи та моделювання в плодоовочівництві та виноградарстві

ОК 6 Методологія та організація наукових досліджень в галузі

ОК 7 Адаптивні технології та проектно-технологічні інновації овочівництва відкритого грунту

ОК 8 Адаптивні технології та проектно-технологічні інновації садівництва та виноградарства

ОК 9 Адаптивні технології та проектно-технологічні інновації овочівництва закритого грунту

ОК 10 Курсова робота "Адаптивні технології і проектно-технологічні інновації овочівництва закритого грунту" 

ОК 11 Промислове грибівництво

Методичні рекомендації з написання й оформлення кваліфікаційної роботи студентами ОР „Магістр” за спеціальністю 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство”

Методичні рекомендації організації виробничої практики студентів факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» ОР «Магістр»

Останні новини

ДЕГУСТАЦІЙНА ОЦІНКА ГІБРИДІВ КАВУНА НА КАФЕДРІ ОВОЧІВНИЦТВА: НАУКОВИЙ ПІДХІД ЗІ СМАКОМЧитати повністю

ДЕГУСТАЦІЙНА ОЦІНКА ГІБРИДІВ КАВУНА НА КАФЕДРІ ОВОЧІВНИЦТВА: НАУКОВИЙ ПІДХІД ЗІ СМАКОМ

На кафедрі овочівництва факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин проведено дегустаційну оцінку гібридів кавуна столового – насінного та безнасінного типів. Захід організовано в межах виконання дослідження аспіранта кафедри Олександра Ващенка.

Читати повністю

Захист звітів про проходження виробничої практики студентів магістрів освітньої програми "Овочівництво".Читати повністю

Захист звітів про проходження виробничої практики студентів магістрів освітньої програми "Овочівництво".

На кафедрі овочівництва відбувся захист звітів про проходження виробничої практики студентів магістрів першого курсу спеціальності 203 "Садівництво, плодоовочівництво і виноградарство" освітньої програми "Овочівництво".

Читати повністю

Всі новини