Меню
Остання редакція: 10 жовтня 2024

Обов'язкові ОК

ОК 1 Українська та іноземна мова у ділових комунікаціях

ОК 2 Нормативно-правові відносини в галузі,екологічне право

ОК 3 Психологія і комунікація в управлінні,основи педагогіки

ОК 4 Агробізнес і маркетинг у галузі

ОК 5 Геоінформаційні системи та моделювання в плодоовочівництві та виноградарстві

ОК 6 Методологія та організація наукових досліджень в галузі

ОК 7 Адаптивні технології та проектно-технологічні інновації овочівництва відкритого грунту

ОК 8 Адаптивні технології та проектно-технологічні інновації садівництва та виноградарства

ОК 9 Адаптивні технології та проектно-технологічні інновації овочівництва закритого грунту

ОК 10 Курсова робота "Адаптивні технології і проектно-технологічні інновації овочівництва закритого грунту" 

ОК 11 Промислове грибівництво

Методичні рекомендації з написання й оформлення кваліфікаційної роботи студентами ОР „Магістр” за спеціальністю 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство”

Методичні рекомендації організації виробничої практики студентів факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» ОР «Магістр»

Останні новини

АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ДРУГОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ (МАГІСТР) ОПП ОВОЧІВНИЦТВОЧитати повністю

АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ДРУГОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ (МАГІСТР) ОПП ОВОЧІВНИЦТВО

Академічна мобільність здобувачів вищої освіти є одним із пріоритетних напрямів Міжнародної та освітянської діяльності закладу вищої освіти. Метою є покращення якості освіти та підвищення конкурентоспроможності майбутніх фахівців на ринку праці.

Читати повністю

Гурток кафедри овочівництва продовжує свою роботуЧитати повністю

Гурток кафедри овочівництва продовжує свою роботу

На черговому засідання наукового гуртка кафедри овочівництва 2 жовтня 2024 року студенти розглядали новий спосіб вирощування зеленної овочевої продукції, який називається мікрогрін

Читати повністю

Всі новини