Меню
Остання редакція: 21 травня 2025

Науково-дослідна робота

Науково-дослідна робота за темою Ефективність дії антитранспіранту, адюванту Солютин на врожайність і якість овочів, картоплі поширених сортів та кукурудзи сортів Матадо, Аджамка в кліматичних умовах лісостепової зони України 2020 рік 

Науково-дослідна робота за темою Ефективність дії препартів (біостимуляторів) на ріст і розвиток рослин часнику посівного в кліматичних умовах Лісостепу України 2020 рік

Науково-дослідна робота за темою Ефективністьзастосування зразків біопрепаратів виробництва ПП БТУ-ЦЕНТР та органо-мінеральних добрив Хелпрост 2021 рік 

Науково-дослідна робота за темою Вивчення ефективності використання біопрепаратів на рослинах гороху овочевого в Лісостепу України в умовах фермерського господарства 2023 рік

Науково-дослідна робота за темою Дослідження продуктивності сортів картоплі за застосування біопрепаратів  2024 рік

 

 

Останні новини

Засідання наукового гуртка кафедри овочівництваЧитати повністю

Засідання наукового гуртка кафедри овочівництва

На кафедрі овочівництва 3.09.2025 року відбулося засідання наукового гуртка. Його керівник - доцент Галина СЛОБОДЯНИК ознайомила присутніх з планом роботи гуртка на 2025-2026 навчальний рік та продегустували й оцінили плоди аматорських сортів помідора, з’ясували переваги і недоліки, які варто враховувати, обираючи сорти і гібриди для вирощування.

Читати повністю

Початок навчального року на кафедрі овочівництва: зустріч зі здобувачами ОПП «Овочівництво»Читати повністю

Початок навчального року на кафедрі овочівництва: зустріч зі здобувачами ОПП «Овочівництво»

На початку 2025–2026 навчального року на кафедрі овочівництва Уманського національного університету відбулася традиційна зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Овочівництво» доктора с.-г. наук, професора Наталії Яценко зі здобувачами вищої освіти.

Читати повністю

ДЕГУСТАЦІЙНА ОЦІНКА ГІБРИДІВ КАВУНА НА КАФЕДРІ ОВОЧІВНИЦТВА: НАУКОВИЙ ПІДХІД ЗІ СМАКОМЧитати повністю

ДЕГУСТАЦІЙНА ОЦІНКА ГІБРИДІВ КАВУНА НА КАФЕДРІ ОВОЧІВНИЦТВА: НАУКОВИЙ ПІДХІД ЗІ СМАКОМ

На кафедрі овочівництва факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин проведено дегустаційну оцінку гібридів кавуна столового – насінного та безнасінного типів. Захід організовано в межах виконання дослідження аспіранта кафедри Олександра Ващенка.

Читати повністю

Всі новини