Меню
Остання редакція: 21 травня 2025

Науково-дослідна робота

Науково-дослідна робота за темою Ефективність дії антитранспіранту, адюванту Солютин на врожайність і якість овочів, картоплі поширених сортів та кукурудзи сортів Матадо, Аджамка в кліматичних умовах лісостепової зони України 2020 рік 

Науково-дослідна робота за темою Ефективність дії препартів (біостимуляторів) на ріст і розвиток рослин часнику посівного в кліматичних умовах Лісостепу України 2020 рік

Науково-дослідна робота за темою Ефективністьзастосування зразків біопрепаратів виробництва ПП БТУ-ЦЕНТР та органо-мінеральних добрив Хелпрост 2021 рік 

Науково-дослідна робота за темою Вивчення ефективності використання біопрепаратів на рослинах гороху овочевого в Лісостепу України в умовах фермерського господарства 2023 рік

Науково-дослідна робота за темою Дослідження продуктивності сортів картоплі за застосування біопрепаратів  2024 рік

 

 

Останні новини

Студентський гурток кафедри овочівництва продовжує свою роботуЧитати повністю

Студентський гурток кафедри овочівництва продовжує свою роботу

На засіданні наукового гуртка кафедри овочівництва студенти удосконалювали свої знання із «Олерографії» – науки про сорти овочевих рослин, зокрема, ознайомилися із класифікацією та сортами перцю гострого.

Читати повністю

ФОТОКОНКУРС "ОВОЧЕВИЙ СВІТ ОЧИМА СТУДЕНТІВ"Читати повністю

ФОТОКОНКУРС "ОВОЧЕВИЙ СВІТ ОЧИМА СТУДЕНТІВ"

Відчуй красу овочів – від поля до столу ! До участі запрошуються студенти та викладачі Уманського національного університету

Читати повністю

Засідання гуртка кафедри овочівництва "Сорти перцю солодкого"Читати повністю

Засідання гуртка кафедри овочівництва "Сорти перцю солодкого"

На гуртку кафедри овочівництва студенти мають можливість зорієнтуватися щодо тематики своєї науково-дослідної роботи. Зокрема, чергове засідання було про сортовивчення перцю солодкого. Присутні знайомилися із різними сортотипами рослин, оцінили будову і тип галуження стебла, кількість і розмір плодів.

Читати повністю

Всі новини