Меню
Остання редакція: 21 травня 2025

Науково-дослідна робота

Науково-дослідна робота за темою Ефективність дії антитранспіранту, адюванту Солютин на врожайність і якість овочів, картоплі поширених сортів та кукурудзи сортів Матадо, Аджамка в кліматичних умовах лісостепової зони України 2020 рік 

Науково-дослідна робота за темою Ефективність дії препартів (біостимуляторів) на ріст і розвиток рослин часнику посівного в кліматичних умовах Лісостепу України 2020 рік

Науково-дослідна робота за темою Ефективністьзастосування зразків біопрепаратів виробництва ПП БТУ-ЦЕНТР та органо-мінеральних добрив Хелпрост 2021 рік 

Науково-дослідна робота за темою Вивчення ефективності використання біопрепаратів на рослинах гороху овочевого в Лісостепу України в умовах фермерського господарства 2023 рік

Науково-дослідна робота за темою Дослідження продуктивності сортів картоплі за застосування біопрепаратів  2024 рік

 

 

Останні новини

Зрошення як відповідь на кліматичні виклики: зустріч зі стейкголдеромЧитати повністю

Зрошення як відповідь на кліматичні виклики: зустріч зі стейкголдером

Для студентів факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин завідувачкою кафедри овочівництва Наталією ЯЦЕНКО була організована зустріч зі стейкголдером – представником практичної аграрної сфери, яка поєднала науковий досвід і реальні виробничі виклики. Подія пройшла у форматі відкритого діалогу, де центральною темою стало зрошення як ключовий інструмент адаптації сільського господарства до сучасних кліматичних змін.

Читати повністю

Студентський гурток кафедри овочівництва продовжує свою роботуЧитати повністю

Студентський гурток кафедри овочівництва продовжує свою роботу

На засіданні наукового гуртка кафедри овочівництва студенти удосконалювали свої знання із «Олерографії» – науки про сорти овочевих рослин, зокрема, ознайомилися із класифікацією та сортами перцю гострого.

Читати повністю

ФОТОКОНКУРС "ОВОЧЕВИЙ СВІТ ОЧИМА СТУДЕНТІВ"Читати повністю

ФОТОКОНКУРС "ОВОЧЕВИЙ СВІТ ОЧИМА СТУДЕНТІВ"

Відчуй красу овочів – від поля до столу ! До участі запрошуються студенти та викладачі Уманського національного університету

Читати повністю

Всі новини