Остання редакція: 28 жовтня 2024
Навчально-методичне забезпечення
Матеріали
- Програма і методичні рекомендації організації навчальної практики із Загального овочівництва та Овочівництва відкритого ґрунту для здобувачів вищої освіти спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство» освітній рівень – перший (бакалаврський) факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин
- Методичні рекомендації організації виробничої практики студентів факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» ОР «Магістр» (очна форма навчання) Умань
- Методичні рекомендації для підготовки кваліфікаційної роботи студентами першого рівня вищої освіти (бакалавр) за спеціальністю 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство”
- Методичні рекомендації з написання й оформлення кваліфікаційної роботи студентами ОР „Магістр” за спеціальністю 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство”
- АДАПТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ І ПРОЕКТНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ ОВОЧІВНИЦТВА ЗАКРИТОГО ГРУНУТУ. Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни здобувачами вищої освіти спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» ОПП «Овочівництво»
- АДАПТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ І ПРОЕКТНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ ОВОЧІВНИЦТВА ЗАКРИТОГО ГРУНУТУ. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачами вищої освіти ОПП «Овочівництво» спеціальності 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство” освітнього рівня „Магістр”
- АДАПТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ І ПРОЕКТНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ ОВОЧІВНИЦТВА ЗАКРИТОГО ҐРУНТУ. Методичні вказівки до виконання курсової роботи здобувачами другої (магістерської) вищої освіти спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» ОПП «Овочівництво»
- ПРОМИСЛОВЕ ГРИБІВНИЦТВО. Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни здобувачами вищої другого (магістерського) рівня освіти, спеціальності 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство“ ОПП «Овочівництво»
- ПРОМИСЛОВЕ ГРИБІВНИЦТВО. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство” ОПП «Овочівництво»
- КВІТНИКАРСТВО ЗАКРИТОГО ҐРУНТУ. Методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів освітнього рівня другий (магістерський) спеціальності 203 Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство
- КВІТНИКАРСТВО ЗАКРИТОГО ҐРУНТУ. Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни і завдання для виконання контрольної роботи студентами заочної форми факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» освітнього рівня – другий (магістерський)
- ОВОЧІВНИЦТВО. Методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів вищої освіти освітнього рівня перший (бакалаврський) спеціальності 202 Захист і карантин рослин
- ОВОЧІВНИЦТВО. Методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів вищої освіти освітнього рівня початковий (молодший бакалавр) спеціальності 203 Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство"
- ЗАГАЛЬНЕ ОВОЧІВНИЦТВО. Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни здобувачами вищої освіти освітнього рівня перший (бакалаврський) спеціальності 203 Садівництво та виноградарство
- БАШТАННИЦТВО. Методичні рекомендації для виконання лабораторних та практичних занять студентами денної форми навчання за спеціальністю 203 Садівництво та виноградарство ОС „Бакалавр”
- ТЕПЛИЧНЕ ГОСПОДАРСТВО. Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни та виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 206 садово-паркове господарство освітньої програми садово-паркове господарство освітнього рівня магістр
- ТЕПЛИЧНЕ ГОСПОДАРСТВО Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 206 садово-паркове господарство освітньої програми садово-паркове господарство освітнього рівня магістр
- Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни „Загальне овочівництво” здобувачами вищої освіти освітнього рівня перший (бакалаврський) спеціальності 203 Садівництво та виноградарство
- КВІТНИКАРСТВО ВІДКРИТОГО І ЗАКРИТОГО ҐРУНТУ Методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів освітнього рівня другий (магістерський) спеціальності 203 Садівництво та виноградарство факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин
- МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ З ОВОЧІВНИЦТВА ВІДКРИТОГО ҐРУНТУ здобувачами освітнього рівня Бакалавр спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство»
- Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни „Овочівництво відкритого ґрунту” здобувачами вищої освіти освітнього рівня перший (бакалаврський) спеціальності 203 Садівництво та виноградарство
- ОРГАНІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА РЕСУРСОЗНАВСТВО ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР. Методичні вказівки до самостійної роботи для студентів ОС „Магістр” ОПП Овочівництво
- ОРГАНІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА РЕСУРСОЗНАВСТВО ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР. Методичні вказівки для проведення лабораторних та практичних занять для студентів ОС „Магістр” ОПП Овочівництво
- ОВОЧІВНИЦТВО. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 201 "Агрономія" ступеня вищої освіти "Бакалавр"
- ОВОЧІВНИЦТВО Методичні рекомендації для проведення лабораторних та практичних занять для студентів спеціальності 201 „Агрономія“ ОС „Бакалавр”
- ОВОЧІВНИЦТВО Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами факультету агрономії денної форми навчання спеціальності 201 „Агрономія“ ОР „Бакалавр”
- ОВОЧІВНИЦТВО Методичні вказівки для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами факультету агрономії заочної форми навчання за спеціальністю 201 "Агрономія" ОР "Бакалавр"
- ОВОЧІВНИЦТВО. Дидактичне забезпечення самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами факультету агрономії спеціальності 201 «Агрономія» ступеня вищої освіти бакалавр денної форми навчання
- МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ по навчальній практиці з дисципліни „Овочівництво“ для студентів спеціальності 201 «Агрономія»
- КАРТОПЛЯРСТВО. Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи студентами заочної форми навчання факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство”
- ВСТУП ДО ФАХУ. Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни (Модуль 1, 2) здобувачами вищої освіти освітнього рівня перший (бакалаврський) спеціальності 203 Садівництво та виноградарство
- ОВОЧІВНИЦТВО ВІДКРИТОГО ГРУНТУ. Методичні вказівки до виконання курсової роботи
- ГРИБІВНИЦТВО. Опорний конспект лекцій.
- Методичні рекомендації. Вирощування цибулі ріпчастої однорічним і дворічним способами
- Методичні рекомендації. Вирощування помідора розсадним і безрозсадним способами у відкритому грунті
- Методичні рекомендації. Вирощування огірка у відкритому грунті