Навчально-методичне забезпечення
Матеріали
- Методичні рекомендації організації виробничої практики студентів факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» ОР «Магістр» (очна форма навчання) Умань
- Методичні рекомендації для підготовки кваліфікаційної роботи студентами першого рівня вищої освіти (бакалавр) за спеціальністю 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство”
- Методичні рекомендації з написання й оформлення кваліфікаційної роботи студентами ОР „Магістр” за спеціальністю 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство”
- КВІТНИКАРСТВО ЗАКРИТОГО ҐРУНТУ. Методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів освітнього рівня другий (магістерський) спеціальності 203 Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство
- КВІТНИКАРСТВО ЗАКРИТОГО ҐРУНТУ. Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни і завдання для виконання контрольної роботи студентами заочної форми факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» освітнього рівня – другий (магістерський)
- БАШТАННИЦТВО. Методичні рекомендації для виконання лабораторних та практичних занять студентами денної форми навчання за спеціальністю 203 Садівництво та виноградарство ОС „Бакалавр”
- ТЕПЛИЧНЕ ГОСПОДАРСТВО. Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни та виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 206 садово-паркове господарство освітньої програми садово-паркове господарство освітнього рівня магістр
- ТЕПЛИЧНЕ ГОСПОДАРСТВО Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 206 садово-паркове господарство освітньої програми садово-паркове господарство освітнього рівня магістр
- Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни „Загальне овочівництво” здобувачами вищої освіти освітнього рівня перший (бакалаврський) спеціальності 203 Садівництво та виноградарство
- КВІТНИКАРСТВО ВІДКРИТОГО І ЗАКРИТОГО ҐРУНТУ Методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів освітнього рівня другий (магістерський) спеціальності 203 Садівництво та виноградарство факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин
- МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ З ОВОЧІВНИЦТВА ВІДКРИТОГО ҐРУНТУ здобувачами освітнього рівня Бакалавр спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство»
- Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни „Овочівництво відкритого ґрунту” здобувачами вищої освіти освітнього рівня перший (бакалаврський) спеціальності 203 Садівництво та виноградарство
- Методичні вказівки для самостійної роботи з навчальної дисципліни „Овочівництво ” здобувачами вищої освіти освітнього рівня перший (бакалаврський) спеціальності 202 Захист і карантин рослин
- ОВОЧІВНИЦТВО. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 201 "Агрономія" ступеня вищої освіти "Бакалавр"
- ОВОЧІВНИЦТВО Методичні рекомендації для проведення лабораторних та практичних занять для студентів спеціальності 201 „Агрономія“ ОС „Бакалавр”
- ОВОЧІВНИЦТВО Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами факультету агрономії денної форми навчання спеціальності 201 „Агрономія“ ОР „Бакалавр”
- ОВОЧІВНИЦТВО Методичні вказівки для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами факультету агрономії заочної форми навчання за спеціальністю 201 "Агрономія" ОР "Бакалавр"
- ОВОЧІВНИЦТВО. Дидактичне забезпечення самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами факультету агрономії спеціальності 201 «Агрономія» ступеня вищої освіти бакалавр денної форми навчання
- МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ по навчальній практиці з дисципліни „Овочівництво“ для студентів спеціальності 201 «Агрономія»
- КАРТОПЛЯРСТВО. Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи студентами заочної форми навчання факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство”
- ВСТУП ДО ФАХУ. Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни (Модуль 1, 2) здобувачами вищої освіти освітнього рівня перший (бакалаврський) спеціальності 203 Садівництво та виноградарство
- ОВОЧІВНИЦТВО ВІДКРИТОГО ГРУНТУ. Курсова робота.
- ГРИБІВНИЦТВО. Опорний конспект лекцій.
- Методичні рекомендації з написання й оформлення ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ студентами ОР „Магістр” за спеціальністю 203 „Садівництво та виноградарство” кваліфікації „Дослідник з плодоовочівництва і виноградарства”
- Методичні рекомендації. Вирощування цибулі ріпчастої однорічним і дворічним способами
- Методичні рекомендації. Вирощування помідора розсадним і безрозсадним способами у відкритому грунті
- Методичні рекомендації. Вирощування огірка у відкритому грунті