Меню
Остання редакція: 07 жовтня 2024

Аудиторний фонд університету

Корпус

Кафедра

Аудиторії

лекційні

для семін. (практичних) занять

1

Загального землеробства

33

2, 29, 25, 30, 32

1

Технології зберігання та переробки зерна

4, 4а, 5, 6, 9

1

Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів

92, 93, 94

1

Агрохімії і ґрунтознавства

36

18, 20, 21, 23, 27

1

Екології та безпеки життєдіяльності

39, 42, 43, 59

1

Генетики, селекції рослин та біотехнології

54

90, 91, 95

1

Рослинництва

57, 63

61, 62, 68, 70

1

Захисту і карантину рослин

77

72, 74, 76, 81, 81а

1

Овочівництва

48

82, 83

2

Садово-паркового господарства

501, 502, 503, 504

2

Плодівництва і виноградарства

142, 147

140, 145, 146. 149

3

Лісового господарства

111, 112, 113, 104, 105

3

Хімії

114, 115, 116, 117, 118, 118а

4

Біології

178

176, 177, 181, 182, 180

4

Економічної теорії

210, 212

4

Соціально-гуманітарних і правових дисциплін

170

207, 208

4

Менеджменту організацій

168

230, 231, 233

4

Менеджмент ЗЕД

189

4

Української та іноземних мов

236, 237, 239, 241, 243, 244, 247, 248, 249, 250

4

Математики і інформатики

258

252, 257, 259, 215, 216, 220, 221, 224, 226, 228

5

Економіки

262, 265

264

5

Маркетингу

260

261, 263

корпус кафедри прикладної інженерії

Прикладної інженерії

120

119, 121, 123, 124, 125

Кафедра фінансів і кредиту, Глібка, 17

Фінансів і кредиту

307

300, 301, 306

Кафедра обліку і аудиту, Інтернаціональна, 2

Обліку і аудиту

266, 268

269, 270, 271, 272, 273

процесів, машин та обладнання АПВ

процесів, машин та обладнання АПВ

135

132, 133, 134, 136, 137, 138, 139

тракторів, автомобілів та ремонту машин

тракторів, автомобілів та ремонту машин

126, 127, 128, 129, 130, 131, 131а, 140, 141

Колишня бібліотека

корпус інженерно-технологічного ф-ту

405, 406

401, 402, 403, 404, 407, 408

Останні новини

Відпрацювання навичок оцінювання якості овочівЧитати повністю

Відпрацювання навичок оцінювання якості овочів

На черговому засідання гуртка кафедри овочівництва відпрацювали навички оцінювання якості овочів. Ознайомилися із правилами відбирання усереднених проб для аналізу із партії овочевої продукції залежно від кількості пакувальних одиниць, отримання середньозваженої наважки, приготування робочого розчину для аналізу, особливостями подрібнення і фільтрування сировини.

Читати повністю

Із глибоким сумом сповіщаємо, що на 70-му році життя припинило битися полум’яне серце справжнього педагога, мудрого наставника та талановитого вченого, професора кафедри овочівництва Уманського НУС Олени УЛЯНИЧЧитати повністю

Із глибоким сумом сповіщаємо, що на 70-му році життя припинило битися полум’яне серце справжнього педагога, мудрого наставника та талановитого вченого, професора кафедри овочівництва Уманського НУС Олени УЛЯНИЧ

Читати повністю

Всі новини