Меню
Остання редакція: 28 жовтня 2024

Робочі програми навчальних дисциплін

Конструкції споруд закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво,  плодоовочівництво та виноградарство" ОП "Оовочівництво" ОС "Магістр"

Сортознавство і насінництво овочевих і баштанних культур. Спеціальність 203 "Садівництво,  плодоовочівництво та виноградарство" ОП "Оовочівництво" ОС "Магістр"

Овочівництво. Спеціальність 201 Агрономія ОР "Бакалавр"

Органічне овочівництво. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" ОР "Бакалавр"

Органічні технології та ресурсознавство овочевих культур. Спеціальність 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» ОС Магістр

Програмування врожаю овочевих культур. Спеціальність 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» ОС Магістр

Квітникарство закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Овочівництво. Спеціальність 202 "Захист і карантин рослин". ОС Бакалавр

Тепличне господарство. Спеціальність 206 "Садово-паркове господарство". ОС "Магістр"

Овочівництво. Спеціальність 201 "Агрономія" ОР "Бакалавр" (скорочений термін навчання)

Загальне овочівництво. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр"

Овочівництво відкритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр"

Картоплярство. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр"

Сучасні технології та проектно-технологічні інновації овочівництва відкритого і закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"  

Проектування технологічних процесів в овочівництві. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр"

Квітникарство відкритого і закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр" 

Овочівництво закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр". 

Овочівництво. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр" (короткий цикл).

Грибівництво. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр".

Грибівництво. Спеціальність 202 "Захист і карантин рослин". ОС "Бакалавр" (вибіркова дисципліна).

Баштанництво. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр".

Вступ до фаху. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Молодший бакалавр" 

Вступ до фаху. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр"

Малопоширені овочеві культури. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр".

Овочівництво закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Дослідна справа у закритому грунті. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Екологічно чисті технології виробництва плодів і овочів. Спеціальність 101 "Екологія". ОС "Магістр" 

Світові технології закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Післязбиральна доробка плодів, овочів і винограду. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Історія розвитку садівництва, овочівництва і виноградарства. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Останні новини

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ В УМАНСЬКОМУ НУСЧитати повністю

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ В УМАНСЬКОМУ НУС

17 березня 2025 року доцентом кафедри овочівництва Андрієм Тернавським було проведено виховну годину зі студентами 11 м-ов групи освітньо-професійної програми „Овочівництво” та здобувачами освіти ОР "Бакалавр" на тему „Академічна доброчесність”.

Читати повністю

Акредитовано освітньо-професійну програму "Овочівництво" для студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство". Читати повністю

Акредитовано освітньо-професійну програму "Овочівництво" для студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство".

Акредитовано освітньо-професійну програму "Овочівництво" для студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство". Акредитація освітньої програми — це офіційне підтвердження її якості, яке означає, що певна програма відповідає встановленим державою стандартам і вимогам. Акредитація не присуджується освітнім програмам назавжди, її проводить раз на 5 років Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти.

Читати повністю

Всі новини