Меню
Остання редакція: 28 жовтня 2024

Робочі програми навчальних дисциплін

Конструкції споруд закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво,  плодоовочівництво та виноградарство" ОП "Оовочівництво" ОС "Магістр"

Сортознавство і насінництво овочевих і баштанних культур. Спеціальність 203 "Садівництво,  плодоовочівництво та виноградарство" ОП "Оовочівництво" ОС "Магістр"

Овочівництво. Спеціальність 201 Агрономія ОР "Бакалавр"

Органічне овочівництво. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" ОР "Бакалавр"

Органічні технології та ресурсознавство овочевих культур. Спеціальність 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» ОС Магістр

Програмування врожаю овочевих культур. Спеціальність 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» ОС Магістр

Квітникарство закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Овочівництво. Спеціальність 202 "Захист і карантин рослин". ОС Бакалавр

Тепличне господарство. Спеціальність 206 "Садово-паркове господарство". ОС "Магістр"

Овочівництво. Спеціальність 201 "Агрономія" ОР "Бакалавр" (скорочений термін навчання)

Загальне овочівництво. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр"

Овочівництво відкритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр"

Картоплярство. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр"

Сучасні технології та проектно-технологічні інновації овочівництва відкритого і закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"  

Проектування технологічних процесів в овочівництві. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр"

Квітникарство відкритого і закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр" 

Овочівництво закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр". 

Овочівництво. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр" (короткий цикл).

Грибівництво. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр".

Грибівництво. Спеціальність 202 "Захист і карантин рослин". ОС "Бакалавр" (вибіркова дисципліна).

Баштанництво. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр".

Вступ до фаху. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Молодший бакалавр" 

Вступ до фаху. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр"

Малопоширені овочеві культури. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр".

Овочівництво закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Дослідна справа у закритому грунті. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Екологічно чисті технології виробництва плодів і овочів. Спеціальність 101 "Екологія". ОС "Магістр" 

Світові технології закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Післязбиральна доробка плодів, овочів і винограду. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Історія розвитку садівництва, овочівництва і виноградарства. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Останні новини

Підсумкова атестація здобувачів ОС "Бакалавр" спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство”Читати повністю

Підсумкова атестація здобувачів ОС "Бакалавр" спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство”

На факультеті плодоовочівництва, екології та захисту рослин завершилася підсумкова атестація (захист кваліфікаційних робіт) здобувачів вищої освіти за ступенем „Бакалавр” спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство”, яка тривала впродовж 18-20 червня 2025 року.

Читати повністю

Міжнародна інтернет-конференція на базі кафедр овочівництва і екології та безпеки життєдіяльностіЧитати повністю

Міжнародна інтернет-конференція на базі кафедр овочівництва і екології та безпеки життєдіяльності

17 червня 2025 року на базі кафедр овочівництва і екології та безпеки життєдіяльності відбулася Міжнародна інтернет-конференція «Наукове забезпечення виробництва конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції в умовах формування екологічностійких агроландшафтів».

Читати повністю

Всі новини