Меню
Остання редакція: 28 жовтня 2024

Робочі програми навчальних дисциплін

Конструкції споруд закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво,  плодоовочівництво та виноградарство" ОП "Оовочівництво" ОС "Магістр"

Сортознавство і насінництво овочевих і баштанних культур. Спеціальність 203 "Садівництво,  плодоовочівництво та виноградарство" ОП "Оовочівництво" ОС "Магістр"

Овочівництво. Спеціальність 201 Агрономія ОР "Бакалавр"

Органічне овочівництво. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство" ОР "Бакалавр"

Органічні технології та ресурсознавство овочевих культур. Спеціальність 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» ОС Магістр

Програмування врожаю овочевих культур. Спеціальність 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» ОС Магістр

Квітникарство закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Овочівництво. Спеціальність 202 "Захист і карантин рослин". ОС Бакалавр

Тепличне господарство. Спеціальність 206 "Садово-паркове господарство". ОС "Магістр"

Овочівництво. Спеціальність 201 "Агрономія" ОР "Бакалавр" (скорочений термін навчання)

Загальне овочівництво. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр"

Овочівництво відкритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр"

Картоплярство. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр"

Сучасні технології та проектно-технологічні інновації овочівництва відкритого і закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"  

Проектування технологічних процесів в овочівництві. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр"

Квітникарство відкритого і закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр" 

Овочівництво закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр". 

Овочівництво. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр" (короткий цикл).

Грибівництво. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр".

Грибівництво. Спеціальність 202 "Захист і карантин рослин". ОС "Бакалавр" (вибіркова дисципліна).

Баштанництво. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр".

Вступ до фаху. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Молодший бакалавр" 

Вступ до фаху. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр"

Малопоширені овочеві культури. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Бакалавр".

Овочівництво закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Дослідна справа у закритому грунті. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Екологічно чисті технології виробництва плодів і овочів. Спеціальність 101 "Екологія". ОС "Магістр" 

Світові технології закритого грунту. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Післязбиральна доробка плодів, овочів і винограду. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Історія розвитку садівництва, овочівництва і виноградарства. Спеціальність 203 "Садівництво та виноградарство". ОС "Магістр"

Останні новини

Засідання гуртка кафедри овочівництва "Сорти перцю солодкого"Читати повністю

Засідання гуртка кафедри овочівництва "Сорти перцю солодкого"

На гуртку кафедри овочівництва студенти мають можливість зорієнтуватися щодо тематики своєї науково-дослідної роботи. Зокрема, чергове засідання було про сортовивчення перцю солодкого. Присутні знайомилися із різними сортотипами рослин, оцінили будову і тип галуження стебла, кількість і розмір плодів.

Читати повністю

Засідання наукового гуртка кафедри овочівництваЧитати повністю

Засідання наукового гуртка кафедри овочівництва

На кафедрі овочівництва 3.09.2025 року відбулося засідання наукового гуртка. Його керівник - доцент Галина СЛОБОДЯНИК ознайомила присутніх з планом роботи гуртка на 2025-2026 навчальний рік та продегустували й оцінили плоди аматорських сортів помідора, з’ясували переваги і недоліки, які варто враховувати, обираючи сорти і гібриди для вирощування.

Читати повністю

Початок навчального року на кафедрі овочівництва: зустріч зі здобувачами ОПП «Овочівництво»Читати повністю

Початок навчального року на кафедрі овочівництва: зустріч зі здобувачами ОПП «Овочівництво»

На початку 2025–2026 навчального року на кафедрі овочівництва Уманського національного університету відбулася традиційна зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Овочівництво» доктора с.-г. наук, професора Наталії Яценко зі здобувачами вищої освіти.

Читати повністю

ДЕГУСТАЦІЙНА ОЦІНКА ГІБРИДІВ КАВУНА НА КАФЕДРІ ОВОЧІВНИЦТВА: НАУКОВИЙ ПІДХІД ЗІ СМАКОМЧитати повністю

ДЕГУСТАЦІЙНА ОЦІНКА ГІБРИДІВ КАВУНА НА КАФЕДРІ ОВОЧІВНИЦТВА: НАУКОВИЙ ПІДХІД ЗІ СМАКОМ

На кафедрі овочівництва факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин проведено дегустаційну оцінку гібридів кавуна столового – насінного та безнасінного типів. Захід організовано в межах виконання дослідження аспіранта кафедри Олександра Ващенка.

Читати повністю

Всі новини