Меню
Остання редакція: 12 травня 2025

Путівник для студента

Шановний першокурснику !

Уманський національний університет є візитною карткою міста і флагманом аграрної освіти не лише Черкащини, а й усієї Україні. Наступні роки твого життя будуть нерозривно пов’язані з Уманським НУ - аграрним Кембріджем в серці України.

Для того, щоб ти вільно орієнтувався у студентському вирі життя, нічого не переплутав, дамо коротку інформацію про університет, його структурні підрозділи, на яких основних принципах і морально-етичних засадах базується його робота та повсякденне життя студентів.

http://www.udau.edu.ua/ua/news/putivnik-dlya-pershokursnikiv-umanskogo-nus1.html

 

Останні новини

Засідання гуртка кафедри овочівництва "Сорти перцю солодкого"Читати повністю

Засідання гуртка кафедри овочівництва "Сорти перцю солодкого"

На гуртку кафедри овочівництва студенти мають можливість зорієнтуватися щодо тематики своєї науково-дослідної роботи. Зокрема, чергове засідання було про сортовивчення перцю солодкого. Присутні знайомилися із різними сортотипами рослин, оцінили будову і тип галуження стебла, кількість і розмір плодів.

Читати повністю

Засідання наукового гуртка кафедри овочівництваЧитати повністю

Засідання наукового гуртка кафедри овочівництва

На кафедрі овочівництва 3.09.2025 року відбулося засідання наукового гуртка. Його керівник - доцент Галина СЛОБОДЯНИК ознайомила присутніх з планом роботи гуртка на 2025-2026 навчальний рік та продегустували й оцінили плоди аматорських сортів помідора, з’ясували переваги і недоліки, які варто враховувати, обираючи сорти і гібриди для вирощування.

Читати повністю

Початок навчального року на кафедрі овочівництва: зустріч зі здобувачами ОПП «Овочівництво»Читати повністю

Початок навчального року на кафедрі овочівництва: зустріч зі здобувачами ОПП «Овочівництво»

На початку 2025–2026 навчального року на кафедрі овочівництва Уманського національного університету відбулася традиційна зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Овочівництво» доктора с.-г. наук, професора Наталії Яценко зі здобувачами вищої освіти.

Читати повністю

ДЕГУСТАЦІЙНА ОЦІНКА ГІБРИДІВ КАВУНА НА КАФЕДРІ ОВОЧІВНИЦТВА: НАУКОВИЙ ПІДХІД ЗІ СМАКОМЧитати повністю

ДЕГУСТАЦІЙНА ОЦІНКА ГІБРИДІВ КАВУНА НА КАФЕДРІ ОВОЧІВНИЦТВА: НАУКОВИЙ ПІДХІД ЗІ СМАКОМ

На кафедрі овочівництва факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин проведено дегустаційну оцінку гібридів кавуна столового – насінного та безнасінного типів. Захід організовано в межах виконання дослідження аспіранта кафедри Олександра Ващенка.

Читати повністю

Всі новини