Меню
Остання редакція: 13 листопада 2024

Наукова та інноваційна діяльність кафедри

На кафедрі проводиться наукова робота з пріоритетного напрямку розвитку науки і техніки та інноваційної діяльності – застосування технологій, які передбачають високотехнологічний розвиток галузі овочівництва і, зокрема, отримання екологічно безпечних з високими оздоровчими властивостями овочів. Програма університету 0121U112521 "Збалансоване використання, прогноз і управління природним та ресурсним потенціалом агроекосистем України". Тематика кафедри 0121U113575м "Адаптивні технології вирощування овочів і картоплі з елементами біологізації у Правобережному Лісостепу України та впровадження отриманих наукових результатів" (затверджено вченою радою факукльтету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, протокол № 7 від 22.06.2021)

Інформація
про наукову та інноваційну діяльність кафедри овочівництва

2019 рік

2020 рік

2021 рік

2022 рік

2023 рік

2024 рік

Останні новини

Відпрацювання навичок оцінювання якості овочівЧитати повністю

Відпрацювання навичок оцінювання якості овочів

На черговому засідання гуртка кафедри овочівництва відпрацювали навички оцінювання якості овочів. Ознайомилися із правилами відбирання усереднених проб для аналізу із партії овочевої продукції залежно від кількості пакувальних одиниць, отримання середньозваженої наважки, приготування робочого розчину для аналізу, особливостями подрібнення і фільтрування сировини.

Читати повністю

Із глибоким сумом сповіщаємо, що на 70-му році життя припинило битися полум’яне серце справжнього педагога, мудрого наставника та талановитого вченого, професора кафедри овочівництва Уманського НУС Олени УЛЯНИЧЧитати повністю

Із глибоким сумом сповіщаємо, що на 70-му році життя припинило битися полум’яне серце справжнього педагога, мудрого наставника та талановитого вченого, професора кафедри овочівництва Уманського НУС Олени УЛЯНИЧ

Читати повністю

Всі новини