Меню
Остання редакція: 13 листопада 2024

Наукова та інноваційна діяльність кафедри

На кафедрі проводиться наукова робота з пріоритетного напрямку розвитку науки і техніки та інноваційної діяльності – застосування технологій, які передбачають високотехнологічний розвиток галузі овочівництва і, зокрема, отримання екологічно безпечних з високими оздоровчими властивостями овочів. Програма університету 0121U112521 "Збалансоване використання, прогноз і управління природним та ресурсним потенціалом агроекосистем України". Тематика кафедри 0121U113575м "Адаптивні технології вирощування овочів і картоплі з елементами біологізації у Правобережному Лісостепу України та впровадження отриманих наукових результатів" (затверджено вченою радою факукльтету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, протокол № 7 від 22.06.2021)

Інформація
про наукову та інноваційну діяльність кафедри овочівництва

2019 рік

2020 рік

2021 рік

2022 рік

2023 рік

2024 рік

Останні новини

Захист звітів про проходження виробничої практики студентів магістрів освітньої програми "Овочівництво".Читати повністю

Захист звітів про проходження виробничої практики студентів магістрів освітньої програми "Овочівництво".

На кафедрі овочівництва відбувся захист звітів про проходження виробничої практики студентів магістрів першого курсу спеціальності 203 "Садівництво, плодоовочівництво і виноградарство" освітньої програми "Овочівництво".

Читати повністю

Атестація здобувачів ступеня доктора філософії на кафедрі овочівництва: підсумки та досягненняЧитати повністю

Атестація здобувачів ступеня доктора філософії на кафедрі овочівництва: підсумки та досягнення

У відповідності до вимог чинного законодавства у сфері вищої освіти та наукової діяльності, 14-15.07.2025 року на кафедрі овочівництва УНУ відбулася чергова атестація здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.

Читати повністю

Всі новини