Меню
Остання редакція: 13 листопада 2024

Наукова та інноваційна діяльність кафедри

На кафедрі проводиться наукова робота з пріоритетного напрямку розвитку науки і техніки та інноваційної діяльності – застосування технологій, які передбачають високотехнологічний розвиток галузі овочівництва і, зокрема, отримання екологічно безпечних з високими оздоровчими властивостями овочів. Програма університету 0121U112521 "Збалансоване використання, прогноз і управління природним та ресурсним потенціалом агроекосистем України". Тематика кафедри 0121U113575м "Адаптивні технології вирощування овочів і картоплі з елементами біологізації у Правобережному Лісостепу України та впровадження отриманих наукових результатів" (затверджено вченою радою факукльтету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, протокол № 7 від 22.06.2021)

Інформація
про наукову та інноваційну діяльність кафедри овочівництва

2019 рік

2020 рік

2021 рік

2022 рік

2023 рік

2024 рік

Останні новини

ОЦІНКА ЯКОСТІ ЛІКАРСЬКОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ НА ГУРТКУ КАФЕДРИ ОВОЧІВНИЦТВАЧитати повністю

ОЦІНКА ЯКОСТІ ЛІКАРСЬКОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ НА ГУРТКУ КАФЕДРИ ОВОЧІВНИЦТВА

Учасники гуртка кафедри овочівництва удосконалювали навички макроскопічного аналізу та органолептичної оцінки лікарської рослинної сировини на прикладі лікарських рослин родини Губоцвіті. Працювали із висушеною сировиною м’яти перцевої і меліси лимонної.

Читати повністю

Спільне засідання гуртків кафедри овочівництва та захисту і карантину рослинЧитати повністю

Спільне засідання гуртків кафедри овочівництва та захисту і карантину рослин

На спільному засіданні гуртків кафедри овочівництва та захисту і карантину рослин студенти відпрацьовували методику ідентифікації та обліку чисельності шкідників овочевих рослин

Читати повністю

Всі новини