Меню
Остання редакція: 13 листопада 2024

Наукова та інноваційна діяльність кафедри

На кафедрі проводиться наукова робота з пріоритетного напрямку розвитку науки і техніки та інноваційної діяльності – застосування технологій, які передбачають високотехнологічний розвиток галузі овочівництва і, зокрема, отримання екологічно безпечних з високими оздоровчими властивостями овочів. Програма університету 0121U112521 "Збалансоване використання, прогноз і управління природним та ресурсним потенціалом агроекосистем України". Тематика кафедри 0121U113575м "Адаптивні технології вирощування овочів і картоплі з елементами біологізації у Правобережному Лісостепу України та впровадження отриманих наукових результатів" (затверджено вченою радою факукльтету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, протокол № 7 від 22.06.2021)

Інформація
про наукову та інноваційну діяльність кафедри овочівництва

2019 рік

2020 рік

2021 рік

2022 рік

2023 рік

2024 рік

Останні новини

Cекційне засідання студентської наукової конференції на кафедрі овочівництва Читати повністю

Cекційне засідання студентської наукової конференції на кафедрі овочівництва

24 квітня 2025 року на кафедрі овочівництва відбулося секційне засідання студентської наукової конференції УНУ, приуроченої 125-річчю від дня народження професора Симона Самійловича Рубіна – видатного вченого і педагога у галузі землеробства.

Читати повністю

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ В УМАНСЬКОМУ НУСЧитати повністю

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ В УМАНСЬКОМУ НУС

17 березня 2025 року доцентом кафедри овочівництва Андрієм Тернавським було проведено виховну годину зі студентами 11 м-ов групи освітньо-професійної програми „Овочівництво” та здобувачами освіти ОР "Бакалавр" на тему „Академічна доброчесність”.

Читати повністю

Всі новини