Меню
Остання редакція: 13 листопада 2024

Наукова та інноваційна діяльність кафедри

На кафедрі проводиться наукова робота з пріоритетного напрямку розвитку науки і техніки та інноваційної діяльності – застосування технологій, які передбачають високотехнологічний розвиток галузі овочівництва і, зокрема, отримання екологічно безпечних з високими оздоровчими властивостями овочів. Програма університету 0121U112521 "Збалансоване використання, прогноз і управління природним та ресурсним потенціалом агроекосистем України". Тематика кафедри 0121U113575м "Адаптивні технології вирощування овочів і картоплі з елементами біологізації у Правобережному Лісостепу України та впровадження отриманих наукових результатів" (затверджено вченою радою факукльтету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, протокол № 7 від 22.06.2021)

Інформація
про наукову та інноваційну діяльність кафедри овочівництва

2019 рік

2020 рік

2021 рік

2022 рік

2023 рік

2024 рік

Останні новини

Підсумкова атестація здобувачів ОС "Бакалавр" спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство”Читати повністю

Підсумкова атестація здобувачів ОС "Бакалавр" спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство”

На факультеті плодоовочівництва, екології та захисту рослин завершилася підсумкова атестація (захист кваліфікаційних робіт) здобувачів вищої освіти за ступенем „Бакалавр” спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство”, яка тривала впродовж 18-20 червня 2025 року.

Читати повністю

Міжнародна інтернет-конференція на базі кафедр овочівництва і екології та безпеки життєдіяльностіЧитати повністю

Міжнародна інтернет-конференція на базі кафедр овочівництва і екології та безпеки життєдіяльності

17 червня 2025 року на базі кафедр овочівництва і екології та безпеки життєдіяльності відбулася Міжнародна інтернет-конференція «Наукове забезпечення виробництва конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції в умовах формування екологічностійких агроландшафтів».

Читати повністю

Всі новини