Наукова та інноваційна діяльність кафедри
На кафедрі проводиться наукова робота з пріоритетного напрямку розвитку науки і техніки та інноваційної діяльності – застосування технологій, які передбачають високотехнологічний розвиток галузі овочівництва і, зокрема, отримання екологічно безпечних з високими оздоровчими властивостями овочів. Програма університету 0121U112521 "Збалансоване використання, прогноз і управління природним та ресурсним потенціалом агроекосистем України". Тематика кафедри 0121U113575м "Адаптивні технології вирощування овочів і картоплі з елементами біологізації у Правобережному Лісостепу України та впровадження отриманих наукових результатів" (затверджено вченою радою факукльтету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, протокол № 7 від 22.06.2021)
Інформація
про наукову та інноваційну діяльність кафедри овочівництва
2024 рік