Меню
Остання редакція: 07 жовтня 2024

Працевлаштування для студентів

Фахівець-овочівник здатний виконувати професійну роботу, пов'язану з вирощуванням, зберіганням та первинною переробкою овочів. Він добре обізнаний з технологіями вирощування овочевих культур відкритого і закритого ґрунту та лікарських рослин, інтегрованого захисту рослин від шкідників, хвороб і бур’янів.

Фахівець із технологій закритого ґрунту здатний виконувати професійну роботу в галузях плодівництва та овочівництва закритого ґрунту, вирощувати у несезонний період плодові, овочеві, субтропічні й квітково-декоративні рослини, програмувати їх удобрення та урожайність, розробляти системи захисту для одержання екологічно-безпечної продукції.

Перевагами фахівця з плодоовочівництва і виноградарства є висока заробітна плата та стабільний попит на ринку праці. Він працюватиме в бізнесових агроструктурах і теплично-оранжерейних комплексах різних форм власності.

ВИПУСКНИКИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ МОЖУТЬ ПРАЦЮВАТИ:

  • Директором (заступником директора) агрохолдингу, фермерського господарства, тепличного комбінату;
  • Керівником підприємства, установи, організації у сфері аграрного виробництва;
  • Агрономом з плодівництва та виноградарства;
  • Агрономом із вирощування овочів, зелені та квітів у відкритому та захищеному ґрунті;
  • Агрономом-консультантом із промислового садівництва;
  • Агрономом із захисту плодових, овочевих рослин та винограду;
  • Фахівець із обрізування плодових дерев, кущів та винограду;
  • Фахівцем із технології вирощування грибів у захищеному ґрунті;
  • Фахівцем із технології вирощування садивного матеріалу плодових, ягідних і горіхоплідних культур;
  • Фахівцем із вирощування плодів, ягід, горіхів та винограду;
  • Фахівцем домашнього овочевого бізнесу;
  • Фахівцем із вирощування зеленних та ароматично-смакових овочевих культур;
  • Спеціалістом із вирощування малопоширених овочевих культур;
  • Спеціалістом з листкової діагностики для підживлення плодів, овочів та винограду;
  • Спеціалістом з органічного виробництва плодоовочевої продукції;
  • Науковим співробітником, викладачем у навчальному закладі.

Спеціалізоване кадрове агентство в аграрному секторі економікиhttp://agrojob.com.ua.

Останні новини

Акредитовано освітньо-професійну програму "Овочівництво" для студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство". Читати повністю

Акредитовано освітньо-професійну програму "Овочівництво" для студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство".

Акредитовано освітньо-професійну програму "Овочівництво" для студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство". Акредитація освітньої програми — це офіційне підтвердження її якості, яке означає, що певна програма відповідає встановленим державою стандартам і вимогам. Акредитація не присуджується освітнім програмам назавжди, її проводить раз на 5 років Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти.

Читати повністю

“Людина на землі живе доти, поки про неї пам’ятають” – круглий стіл до 70-річчя від Дня народження Олени Іванівни УляничЧитати повністю

“Людина на землі живе доти, поки про неї пам’ятають” – круглий стіл до 70-річчя від Дня народження Олени Іванівни Улянич

23 січня 2025 року на кафедрі овочівництва відбувся круглий стіл, присвячений пам’яті Олени Іванівни УЛЯНИЧ – доктора сільськогосподарських наук, професора, члена-кореспондента НААН України, завідувача кафедри овочівництва УНУС впродовж 2009–2023 рр. та з нагоди 70-ї річниці від її Дня народження.

Читати повністю

Всі новини