Меню
Остання редакція: 07 жовтня 2024

Працевлаштування для студентів

Фахівець-овочівник здатний виконувати професійну роботу, пов'язану з вирощуванням, зберіганням та первинною переробкою овочів. Він добре обізнаний з технологіями вирощування овочевих культур відкритого і закритого ґрунту та лікарських рослин, інтегрованого захисту рослин від шкідників, хвороб і бур’янів.

Фахівець із технологій закритого ґрунту здатний виконувати професійну роботу в галузях плодівництва та овочівництва закритого ґрунту, вирощувати у несезонний період плодові, овочеві, субтропічні й квітково-декоративні рослини, програмувати їх удобрення та урожайність, розробляти системи захисту для одержання екологічно-безпечної продукції.

Перевагами фахівця з плодоовочівництва і виноградарства є висока заробітна плата та стабільний попит на ринку праці. Він працюватиме в бізнесових агроструктурах і теплично-оранжерейних комплексах різних форм власності.

ВИПУСКНИКИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ МОЖУТЬ ПРАЦЮВАТИ:

  • Директором (заступником директора) агрохолдингу, фермерського господарства, тепличного комбінату;
  • Керівником підприємства, установи, організації у сфері аграрного виробництва;
  • Агрономом з плодівництва та виноградарства;
  • Агрономом із вирощування овочів, зелені та квітів у відкритому та захищеному ґрунті;
  • Агрономом-консультантом із промислового садівництва;
  • Агрономом із захисту плодових, овочевих рослин та винограду;
  • Фахівець із обрізування плодових дерев, кущів та винограду;
  • Фахівцем із технології вирощування грибів у захищеному ґрунті;
  • Фахівцем із технології вирощування садивного матеріалу плодових, ягідних і горіхоплідних культур;
  • Фахівцем із вирощування плодів, ягід, горіхів та винограду;
  • Фахівцем домашнього овочевого бізнесу;
  • Фахівцем із вирощування зеленних та ароматично-смакових овочевих культур;
  • Спеціалістом із вирощування малопоширених овочевих культур;
  • Спеціалістом з листкової діагностики для підживлення плодів, овочів та винограду;
  • Спеціалістом з органічного виробництва плодоовочевої продукції;
  • Науковим співробітником, викладачем у навчальному закладі.

Спеціалізоване кадрове агентство в аграрному секторі економікиhttp://agrojob.com.ua.

Останні новини

Студентський гурток кафедри овочівництва продовжує свою роботуЧитати повністю

Студентський гурток кафедри овочівництва продовжує свою роботу

На засіданні наукового гуртка кафедри овочівництва студенти удосконалювали свої знання із «Олерографії» – науки про сорти овочевих рослин, зокрема, ознайомилися із класифікацією та сортами перцю гострого.

Читати повністю

ФОТОКОНКУРС "ОВОЧЕВИЙ СВІТ ОЧИМА СТУДЕНТІВ"Читати повністю

ФОТОКОНКУРС "ОВОЧЕВИЙ СВІТ ОЧИМА СТУДЕНТІВ"

Відчуй красу овочів – від поля до столу ! До участі запрошуються студенти та викладачі Уманського національного університету

Читати повністю

Засідання гуртка кафедри овочівництва "Сорти перцю солодкого"Читати повністю

Засідання гуртка кафедри овочівництва "Сорти перцю солодкого"

На гуртку кафедри овочівництва студенти мають можливість зорієнтуватися щодо тематики своєї науково-дослідної роботи. Зокрема, чергове засідання було про сортовивчення перцю солодкого. Присутні знайомилися із різними сортотипами рослин, оцінили будову і тип галуження стебла, кількість і розмір плодів.

Читати повністю

Всі новини