Меню
Остання редакція: 27 червня 2025

Конференції на кафедрі

Всеукраїнська науково-практична конференція "Науково-технологічне та методичне забезпечення виробництва екологічної, конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції в сучасних умовах" (15 червня 2023 року). Збірник 2023 року

Всеукраїнська науково-практична конференція "Науково-технологічне та методичне забезпечення виробництва екологічної, конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції в сучасних умовах" (20 червня 2024 року). Збірник 2024 року

Міжнародна інтернет-конференція «Наукове забезпечення виробництва конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції в умовах формування екологічностійких агроландшафтів» (17 червня 2025 року). Збірник 2025 року

Останні новини

Засідання гуртка кафедри овочівництва "Сорти перцю солодкого"Читати повністю

Засідання гуртка кафедри овочівництва "Сорти перцю солодкого"

На гуртку кафедри овочівництва студенти мають можливість зорієнтуватися щодо тематики своєї науково-дослідної роботи. Зокрема, чергове засідання було про сортовивчення перцю солодкого. Присутні знайомилися із різними сортотипами рослин, оцінили будову і тип галуження стебла, кількість і розмір плодів.

Читати повністю

Засідання наукового гуртка кафедри овочівництваЧитати повністю

Засідання наукового гуртка кафедри овочівництва

На кафедрі овочівництва 3.09.2025 року відбулося засідання наукового гуртка. Його керівник - доцент Галина СЛОБОДЯНИК ознайомила присутніх з планом роботи гуртка на 2025-2026 навчальний рік та продегустували й оцінили плоди аматорських сортів помідора, з’ясували переваги і недоліки, які варто враховувати, обираючи сорти і гібриди для вирощування.

Читати повністю

Початок навчального року на кафедрі овочівництва: зустріч зі здобувачами ОПП «Овочівництво»Читати повністю

Початок навчального року на кафедрі овочівництва: зустріч зі здобувачами ОПП «Овочівництво»

На початку 2025–2026 навчального року на кафедрі овочівництва Уманського національного університету відбулася традиційна зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Овочівництво» доктора с.-г. наук, професора Наталії Яценко зі здобувачами вищої освіти.

Читати повністю

ДЕГУСТАЦІЙНА ОЦІНКА ГІБРИДІВ КАВУНА НА КАФЕДРІ ОВОЧІВНИЦТВА: НАУКОВИЙ ПІДХІД ЗІ СМАКОМЧитати повністю

ДЕГУСТАЦІЙНА ОЦІНКА ГІБРИДІВ КАВУНА НА КАФЕДРІ ОВОЧІВНИЦТВА: НАУКОВИЙ ПІДХІД ЗІ СМАКОМ

На кафедрі овочівництва факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин проведено дегустаційну оцінку гібридів кавуна столового – насінного та безнасінного типів. Захід організовано в межах виконання дослідження аспіранта кафедри Олександра Ващенка.

Читати повністю

Всі новини