+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 18 грудня 2023

Атестація здобувачів ОС «Магістр» спеціальності «Садівництво та виноградарство»

Впродовж 13–18 грудня 2023 року відбулася підсумкова атестація студентів факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин денної та заочної форм навчання зі спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство“ за ступенем вищої освіти "Магістр".

Екзаменаційна комісія всебічно проаналізувала представлені наукові роботи, детально ознайомилась з їх змістом та якістю оформлення. Об'єктивність зауважень рецензентів і виступів членів екзаменаційної комісії, дискусія, сприятлива ділова атмосфера, коректність запитань і змістовність відповідей створювали атмосферу творчої дискусії, що сприяло об'єктивності в оцінюванні знань спеціалістів.

Кваліфікаційні роботи відповідали тематиці науково-дослідних робіт зі спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство“. Студентами були проведені дослідження щодо нових елементів існуючих технологій з вирощування плодових та овочевих культур, садивного матеріалу і сортовивчення у відкритому і закритому ґрунті. В цілому, дослідження направлені на розробку економічно-вигідних технологій, направлених на виробництво високоякісної продукції.

Рішення екзаменаційної комісії за результатами захисту кваліфікаційних робіт – випускникам 2023 року факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин денної та заочної форм навчання, які в повному обсязі виконали навчальний план за спеціальністю 203 „Садівництво та виноградарство“ ОС „Магістр” і успішно захистили кваліфікаційні роботи, присвоїти кваліфікацію „Магістр із садівництва та виноградарства” з видачею їм диплома встановленого зразка.