+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 28 серпня 2017

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Колектив кафедри овочівництва став активним учасником святкових заходів з нагоди відзначення Дня незалежності України, що відбулися 24 серпня 2017 року в селі Паланка Уманського району

Святкові заходи з нагоди відзначення Дня незалежності України  розпочалися  ходою  представників громад Уманського краю, очолили колону бійці АТО, які несли в руках портрети наших загиблих земляків.

На святкування Дня незалежності нашої Держави на Уманщину завітав голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець. Після урочистого підняття прапора України хвилиною мовчання було вшановано пам'ять про загиблих наших земляків в зоні АТО. Батькам загиблих Василя Ніжинського та Віталія Звєздогляда було вручено подяку від Уманської районної ради, а кращим представникам Уманського краю були вручені грамоти обласної, районної ради та районної державної адміністрації.

Після огляду театралізованої  програми на основному стадіоні  в Паланці, гості та учасники оглянули святкове містечко де для них було запропоновано безліч цікавих дійств на будь-який смак та вподобання.

за даними сайту http://uman-media.com.ua/news/item/128-sviatkovi-zakhody-z-nahody-vidznachennia-dnia-nezalezhnosti-ukrainy-v-seli-palanka-umanskoho-raionu.html