+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 13 грудня 2019

Захист кваліфікаційних робіт за спеціальністю 203 "Садівництво та виноградарство"

Атестація студентів факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин заочної форми навчання за спеціальністю 203 „Садівництво та виноградарство“ рівнем вищої освіти "Магістр" проводилась 2 та 3 грудня 2019 року.

Екзаменаційна комісія була створена на підставі затверджених списків складів екзаменаційних комісій та наказом ректора 01-05/353 від 4 жовтня 2019 року та призначена в такому складі: 

1.

ЯЦЕНКО

АНАТОЛІЙ ОЛЕКСІЙОВИЧ

голова екзаменаційної комісії, завідувач кафедри рослинництва Уманського національного університету садівництва, професор, д. с.-г. н.

2.

ЩЕТИНА

СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ

декан факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, доцент кафедри овочівництва, к. с.-г. н.

3.

ЗАМОРСЬКИЙ

ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ

професор кафедри плодівництва і виноградарства, д. с.-г. н

4.

УЛЯНИЧ

ОЛЕНА ІВАНІВНА

завідувач кафедри овочівництва, професор, д. с.-г. н.

 Підготовка фахівців зі спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство“ здійснюється на факультеті, що об'єднує п’ять кафедр: плодівництва і виноградарства; овочівництва; захисту і карантину рослин; екології та безпеки життєдіяльності; біології.

Студенти, які захищали кваліфікаційні роботи, своєчасно були закріплені дипломниками за випусковими кафедрами. Для них були призначені наукові керівники, які студентам надали завдання із зазначенням основних проблем, що необхідно було розглянути під час проведення досліджень та строки подання окремих розділів і завершення роботи. Впродовж навчання і підготовки кваліфікаційних робіт студентам регулярно надавали консультації, методичну допомогу та здійснювали контроль зі сторони кафедр, наукових керівників за ходом підготовки робіт до захисту.

Екзаменаційна комісія всебічно проаналізувала представлені наукові роботи, детально ознайомилась із їх змістом та якістю оформлення. Загалом екзаменаційна комісія відмічає достатній рівень підготовки фахівців для виконання професійних завдань відповідно до сучасних вимог сільськогосподарського виробництва.

Відмінні знання і зрілість як фахівця продемонстрували студенти:

Бараненко Володимир Васильович

Булава Олександра Олександрівна

Демченко Ольга Яківна

Котвіцький Антон Анатолійович

Кукуруза Володимир Тарасович

Кукуруза Юлія Віталіївна

Лисак Володимир Афанасійович

Михайлова Дар’я Сергіївна

Підлубна Віта Анатоліївна

Саусь Сергій Іванович

Тищенко Владислав Павлович

Черній Андрій Петрович

Черній Галина Анатоліївна

 РІШЕННЯ ЕКЗАМЕНАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ЗАХИСТУ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ: 19 випускникам 2019 року факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин заочної форми навчання, які в повному обсязі виконали навчальний план за спеціальністю 203 „Садівництво та виноградарство“ ОС „Магістр” і успішно захистили кваліфікаційні роботи, присвоїти кваліфікацію „Магістр із садівництва та виноградарства” з видачею їм диплома встановленого зразка. Загалом екзаменаційна комісія відмічає достатній рівень підготовки фахівців даного профілю.

 Диплом з відзнакою отримали:

Кукуруза Юлія Віталіївна

Булава Олександра Олександрівна

 

Секретар екзаменаційної комісії

доцент кафедри овочівництва В.В.Кецкало