+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 04 жовтня 2017

КНИГА - ДОРОГА ДО ЗНАНЬ

Студенти під час заповнення формулярів у бібліотеці

Книга є невичерпним джерелом знань, надбаним людством протягом багатьох століть. Виховання в студентів культури читання та опрацювання літератури, любові до навчальної книги, розвиток навичок роботи з бібліотечним фондом, формування бібліотечно-бібліографічних знань – одне із найважливіших завдань, покладених як на колектив бібліотеки, так і на викладачів та кураторів.

Напередодні всеукраїнського дня бібліотек, студенти групи 11-с факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин організовано, на чолі з куратором групи Ольгою Накльокою відвідали бібліотеку Уманського НУС. Першокурсники відвідали читальні зали навчальної літератури, де пропонують книжковий фонд, в комплектуванні якого основна увага надається навчальній та методичній літературі з усіх дисциплін, які вивчаються в університеті, читальну залу періодичних видань, інформаційно-бібліографічний відділ.

Студенти 11-с групи в науковій бібліотеці Уманського НУС

Студенти прослухали настанови працівників бібліотеки про правила, поводження з книгами, користування читацьким квитком, терміни отримання та здачі книг та підручників. Спостерігалось щире зацікавлення першокурсників навчальною літературою та готовність до наполегливої праці з підручниками поза межами бібліотеки. З допомогою працівників бібліотеки були заповнені формуляри на кожного студента та видані читацькі квитки. Прозвучали побажання відмінних знань, яскравих відкриттів, гучних перемог на славу рідного університету!

Ольга Накльока

доцент кафедри овочівництва