+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 03 листопада 2016

Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти за ступенем «Магістр» денної форми навчання

Члени екзаменаційної комісії під час захисту дипломних робіт

24 та 25 лютого 2016 р. відбулася підсумкова атестація (захист дипломної роботи) здобувачів вищої освіти за ступенем «Магістр» за спеціальністю 8.09010107 „Технології закритого ґрунту”.

Проведені студентами дослідження торкаються розробки нових елементів, удосконалення існуючих технологій з вирощування овочевих культур в умовах закритого ґрунту і направлені на розробку економічно-вигідних технологій для виробництва високоякісної продукції. Керівництво дипломними роботами здійснювали висококваліфіковані викладачі кафедри овочівництва.

Розподіл дипломних робіт за кафедрами факультету склався так:

№ п/п

Кафедра

Дипломників

Всього

% від загальної кількості

1.

Овочівництва

16

94,1

2.

Овочівництва + біології

1

5,9

 

При оцінці знань студентів, які захищали роботи, враховували зміст роботи, вміння робити висновки і пропозиції, рівень відповідей на додатково задані членами екзаменаційної комісії питання, наукова і практична підготовленість випускників.

В цілому, студенти-випускники на захисті продемонстрували ґрунтовні знання з фаху. Студенти вміють аналізувати матеріал, творчо мислять. Це свідчить про те, що їхня підготовка відповідає вимогам до дослідників з технології закритого ґрунту.

Відмінні знання і зрілість як фахівця продемонстрували студенти Яценко В.В., Лисий О.Д., Ільченко А.І., Петрунь О.А., Сікорська О.С., Фоменко О.О., Гавенчук В.В., Александрова О.Г., Герасєва В.А., Мосейчук О.О., Громенко В.В., Єсіпчук Б.Ю., Кобзар Є.В.

Рішенням екзаменаційної комісії за результатами захисту дипломних робіт 17 випускникам 2016 року факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, які в повному обсязі виконали навчальний план за спеціальністю 8.09010107 „Технології закритого ґрунту” ОКР „Магістр” і успішно захистили дипломні роботи, присвоїти кваліфікацію „Дослідник технології закритого ґрунту” з видачею їм диплома встановленого зразка.

Диплом з відзнакою отримали Фоменко Олена Олександрівна та Яценко В’ячеслав Васильович.

Вікторія Кецкало

секретар екзаменаційної комісії,

доцент кафедри овочівництва