+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 04 жовтня 2019

ЖІНКА РОКУ МІСТА УМАНЬ -2018

Віддай людині крихітку себе.

За це душа поповнюється світлом.

Ліна Костенко

 

Місце та роль жінки в суспільстві – одне з одвічних питань. Історично склався стереотип, що жінки для вияву своїх здібностей мають значно менше можливостей, аніж чоловіки. Вважалося, що жінка може реалізуватись як особистість лише у материнстві та сімейному житті, а що стосується професійного росту – вважається вторинним. Проте, в Україні є багато жінок, які заслуговують визнання за свою роботу. Деякі з їх досягнень відомі всім, інші залишаються непоміченими. Ці жінки формують майбутнє і змінюють стереотипи. Відзначати щороку напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня саме таких жінок стало гарною традицією в місті Умань. Премія відзначає жінок, що дійсно творять життя, змінюють світ навколо себе та окриляють інших своїм прикладом. Незмінними організаторами конкурсу є Виконавчий комітет Уманської міської ради та Спілка жінок міста Умань.

За вагомий внесок у соціально-економічний розвиток та культурне життя міста Умань звання "Жінка року міста Умань-2018" в номінації "Жінка-фахівець у сфері освіти і науки" присвоєно доктору сільськогосподарських наук, професору, завідувачу кафедрою овочівництва, яка входить до структури факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин Уманського національного університету садівництва Олені Іванівні Улянич. Нагороду вона отримала з рук міського голови м. Умань Олександра Цебрія. Толерантність, професіоналізм, доброта та бажання робити цей світ кращим – ці якості притаманні Олені Іванівні.

Колектив кафедри овочівництва Уманського національного університету садівництва вітає Олену Іванівну Улянич з нагородою та бажає їй нових досягнень та звершень.

 

Вікторія Кецкало

доцент кафедри овочівництва