+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 21 лютого 2020

Ювілейна 10 виставка «Фрукти. Овочі. Логістика»

Виставкова експозиція «Фрукти. Овочі. Логістика» – 10 ювілейна виставка промислового овочівництва, садівництва і виноградарства відбулася 18–20 лютого у міжнародному виставковому центрі, м. Київ. Було представлено різноманіття насіннєвого матеріалу нових колекцій сортів і гібридів овочевих культур, сільськогосподарської техніки, обладнання для крапельного зрошення, фертигації, транспортування, зберігання та пакування продукції, логістики, добрива, інформаційні технології та сервіс.

Серед учасників виставки були такі відомі компанії як «Агріматко», «АГРО-ЕТАЛОН», «БТУ-Центр», «ВІТЕРА Україна», «Дельта-Агро», «Кронен», «МАС Системз», «Промстан», «Український Аграрний Ресурс» та інші.

«Фрукти. Овочі. Логістика» – це найбільший в Україні виставковий проект сучасних аграрних технологій в овочівництві, промисловому садівництві та виноградарстві, презентація технологічного та інвестиційного потенціалу плодоовочевої галузі. Учасникама виставки були провідні українські та закордонні компанії, що є виробниками та дистриб’юторами насіння овочевих культур, садивного матеріалу, техніки для обробітку грунту, посіву та посадки, обладнання для підживлення та захисту рослин, будівництва овочесховищ та їх обладнання, техніка для організації поливу, зрошення та мікрозрошення, техніка та обладнання для транспортування, зберігання та переробки продукції. На виставці представлені найкращі світові бренди техніки, обладнання та сільськогосподарської хімії.

Поруч з традиційними напрямками овочівництва та садівництва, такими як насінництво, садивний матеріал, організація захисту та живлення рослин, машин для обробітку грунту , посіву та посадки представленві зовсім нові для українських виробників технології та зразки нової техніки. Це комбайни для збирання зеленних овочевих культур, овочів та картоплі. Також на виставці можна було познайомитись з новими сортами та гібридами овочевих культур американської та японської селекції, які до цього часу не досить широко представлені в Україні.

Відвідувачі виставки – це вітчизняні та іноземні керівники та фахівці сільськогосподарських підприємств, які спеціалізуються на виробництві овочів та картоплі, садивного матеріалу та плодово-ягідної продукції, винограду та виноматеріалів, зберіганні та переробці продукції, а також фахівці торгівельних організацій, транспортних підприємств та логістичних центрів. Викладачі Уманського Національного університету садівництва, зокрема, кафедри овочівництва, також відвідали виставку, де підвищили рівень знань та інформаційного досвіду, придбали насіннєвий матеріал картоплі української та іноземної селекції, насіння овочевих культур.

 Доцент кафедри овочівництва О.П.Накльока