+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 19 червня 2018

Огляд дослідних ділянок кафедри овочівництва

В Уманському національному університеті садівництва відбувся щорічний традиційний огляд дослідів кафедр згідно з науково-дослідною тематикою та програмами навчального закладу. Під час демонстрації дослідів було проведено огляд дослідних ділянок овочевих, польових та декоративних культур, ягідників, садів і селекційних посівів.

Не оминули увагою і дослідні ділянки кафедри овочівництва. Ознайомила присутніх із загальною тематикою досліджень кафедри та розповіла про наукову роботу, яку проводять викладачі та аспіранти доцент Зоя Ковтунюк. У процесі огляду виконавці дослідів доповіли про актуальність, новизну проведення досліджень, продемонстрували схеми закладання дослідів, агротехніку вирощування культур, відзначили основні показники, що вивчаються. Зацікавила присутніх наукова робота, що ведеться аспірантами по вирощуванню озимого стрілкуючого часнику, капусти пекінської та салату цикорного.

Під час огляду відбувався діалог членів комісії із аспірантами. У результаті обговорення дослідів наукова робота кафедри отримала схвальні відгуки, проте, були висловлені пропозиції та побажання щодо покращення та удосконалення проведення наукової роботи співробітниками кафедри овочівництва.

 

Вікторія Кецкало

доцент кафедри