+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 21 червня 2023

Підсумкова атестація студентів спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство“

Впродовж 12–21 червня 2023 року здійснювалася підсумкова атестація студентів факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин денної та заочної форм навчання спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство“ за ступенем вищої освіти «Молодший бакалавр» та "Бакалавр".

Екзаменаційна комісія була сформована в такому складі, щоб достовірно та кваліфіковано проаналізувати і оцінити рівень знань студентів. Підсумки складання атестаційного екзамену та захисту кваліфікаційних робіт переконали, що студенти належно оволоділи теоретичними знаннями із фундаментальних та професійно орієнтованих навчальних дисциплін. Загалом Екзаменаційна комісія відмічає достатній рівень підготовки фахівців для виконання професійних завдань відповідно до сучасних вимог сільськогосподарського виробництва.

Рішенням екзаменаційної комісії за результатами складання атестаційного екзамену та захисту кваліфікаційних робіт усім випускникам 2023 року факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин денної та заочної форми навчання, які в повному обсязі виконали навчальний план за спеціальністю 203 „Садівництво та виноградарство“ ОС «Молодший бакалавр» та "Бакалавр" присвоїти відповідну кваліфікацію та видати їм дипломи встановленого зразка.

Диплом з відзнакою отримали ЧЕЧЕЛЬНИЦЬКА Анастасія Петрівна (41 с група) та ТАРАСОВА Маргарита Сергіївна (31 к-с група).