+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 15 березня 2024

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ОВОЧІВНИЦТВА З ВИПУСКНИКАМИ ШКІЛ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Викладачі кафедри овочівництва Уманського НУС разом із співробітниками Відділу доуніверситетської підготовки, продовжують плідно працювати з майбутніми абітурієнтами нашого університету.

Так, 14 березня доценти Зоя Ковтунюк та Андрій Тернавський відвідали заклади загальної середньої освіти Врадіївської та Кривоозерської територіальних громад Первомайського району Миколаївської області, зокрема Врадіївські ліцеї № 1 та № 2, а також Кривоозерські ліцеї № 1 та № 2.

Старшокласників викладачі ознайомили з факультетами та спеціальностями Уманського НУС, розповіли про переваги навчання в університеті, його матеріально-технічну базу, академмістечко, структурні підрозділи, реалізацію творчих та спортивних здібностей. Також роздано рекламну продукцію, проведено анкетування учнів. Школярі отримали від викладачів інформацію про умови проведення НМТ у 2024 р. та вичерпну інформацію на задані питання.