+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 18 грудня 2023

Студентська олімпіада зі спеціальності 203 "Садівництво та виноградарство"

На факультеті плодоовочівництва, екології та захисту рослин Уманського національного університету садівництва 15 листопада 2021 року відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 203 "Садівництво та виноградарство" згідно наказу Міністерства освіти і науки України та Уманського національного університету садівництва «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2021-2022 навчальному році» № 01-06/171 від 11 жовтня 2021 року.

Мета олімпіади – підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошук обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці, активізації науково-дослідної роботи.

Олімпіада в зв'язку з карантинними обмеженнями проводилась дистанційно з використанням платформи для проведення відеоконференцій Zoom та платформи дистанційного навчання Moodle. Членами комісії (професори Улянич О.І. та Заморський В.В., доценти Крикунов І.В., Буцик Р.М., Майборода В.П., Кецкало В.В., Слободяник Г.Я., Тернавський А.Г., Ковтунюк З.І., Чаплоуцький А.М.) для учасників олімпіади були розроблені тестові завдання, які містили питання з навчальних дисциплін "Загальне овочівництво", "Овочівництво відкритого грунту", "Виноградарство і ампелографія", "Розсадництво", "Загальне плодівництво", "Спеціальне плодівництво", "Ентомологія" та "Фітопатологія".

Учасниками першого етапу олімпіади стали студенти 4 курсу (ОР "Бакалавр") та 1 курсу (ОР "Магістр") факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, які здобувають освіту за спеціальністю 203 "Садівництво та виноградарство".

Згідно результатів тестування призерами І етапу олімпіади стали:

І місце – Гаврилюк Роман Михайлович

ІІ місце – Овчаренко Іван Олексійович

ІІІ місце – Романенко Владислав Ігорович

Члени комісії вітають переможців І етапу та рекомендують їх до участі в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади.

 

Секретар комісії, доцент кафедри овочівництва Вікторія Кецкало