+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 16 грудня 2022

Вітаємо нову когорту магістрів !

15 та 16 грудня 2022 року на факультеті плодоовочівництва, екології та захисту рослин працювала екзаменаційна комісія по атестації студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство“ за ступенем вищої освіти "Магістр".

Екзаменаційна комісія була створена на підставі затверджених списків складів екзаменаційних комісій та наказом ректора 01-05/175 від 24 жовтня 2022 року та призначена в такому складі:

1.

Володимир

ЗАМОРСЬКИЙ

голова екзаменаційної комісії, завідувач кафедри плодівництва і виноградарства,

д. с.-г. н., професор

2.

Сергій

ЩЕТИНА

член ЕК, декан факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, к. с.-г. н., доцент

3.

Іван

МОСТОВʼЯК

член ЕК, перший проректор, д. с.-г. н., доцент

4.

Олена

УЛЯНИЧ

член ЕК, завідувач кафедри овочівництва,

д. с.-г. н., професор

Екзаменаційна комісія всебічно проаналізувала представлені наукові роботи, детально ознайомилась з їх змістом та якістю оформлення. При оцінці знань студентів, які захищали роботи, враховували зміст роботи, вміння робити висновки і пропозиції, рівень відповідей на додатково задані членами екзаменаційної комісії питання, наукова і практична підготовленість випускників.

Шановні магістри! Нехай диплом випускника Уманського національного університету садівництва буде для вас стартом до нових висот, надійним провідником на шляху до професійного успіху, предметом гордості і вашою конкурентною перевагою. Сподіваємось, що диплом магістра дасть вам змогу обрати щасливу професійну дорогу та знайти своє достойне місце в житті!