+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 18 грудня 2023

Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 203 "Садівництво та виноградарство"

Нещодавно на факультеті плодоовочівництва, екології та захисту рослин Уманського національного університету садівництва відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 203 "Садівництво та виноградарство". Мета олімпіади – підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошук обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці, активізації науково-дослідної роботи.

Олімпіада в зв'язку з певними обмеженнями проводилась дистанційно з використанням платформи для проведення відеоконференцій Zoom та платформи дистанційного навчання Moodle. Членами комісії для учасників олімпіади були розроблені тестові завдання, які містили питання з навчальних дисциплін "Загальне овочівництво", "Овочівництво відкритого ґрунту", "Виноградарство і ампелографія", "Розсадництво", "Загальне плодівництво", "Спеціальне плодівництво", "Ентомологія" та "Фітопатологія".

Учасниками першого етапу олімпіади стали студенти 4 курсу (ОР "Бакалавр") та 1 курсу (ОР "Магістр") факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, які здобувають освіту за спеціальністю 203 "Садівництво та виноградарство".

Згідно результатів тестування призерами І етапу олімпіади стали:

І місце – КУЦАН Ілля Євгенович – 31 к-с група

ІІ місце – ТАРАСОВА Маргарита Сергіївна – 11м-ов група

ІІІ місце – ЮРПОЛЬСЬКИЙ Роман Ігорович – 41-с група

Члени комісії вітають переможців І етапу та рекомендують їх до участі в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади.