+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 03 листопада 2016

Вітаємо з днем працівника освіти !!!

Шановні колеги – працівники освіти, ветерани педагогічної праці та молоді педагоги! Дозвольте у наше професійне свято привітати вас від усієї душі! Прийміть найтепліші та щирі вітання з професійним святом – Днем працівника освіти !

Ми з вами соратники в боротьбі за розум дітей, їх знання, за їх майбутнє в цьому світі. Ми їх наставники і для деяких навіть друзі. Ми даруємо їм надію і допомагаємо розправити крила для великого польоту довжиною в життя. Від щирого серця бажаю стояти до кінця в цій боротьбі і не втрачати терпіння.

Працівник освіти в усі часи залишається опорою суспільства і держави. Саме в його руках майбутнє країни, майбутнє нових поколінь. Якими виростуть наші діти, яке суспільство вони будуватимуть, які моральні цінності будуть сповідувати, багато в чому залежить від таланту і особистості вчителя.

Дорогі друзі! Бажаємо вам у цей святковий день гарного настрою! Нехай теплі слова і добрі почуття ваших учнів зігрівають ваші серця. Міцного вам здоров'я, щастя, благополуччя і радості нових успіхів!