+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 31 травня 2018

ЗАХИСТ КАНДИДАТСЬКОЇ ДИСЕРТАЦІЇ

Наукова школа кафедри овочівництва регулярно поповнюється гідними особистостями. Продовженням наукової школи завідувача цією кафедрою – доктора с.-г. н., професора Олени Іванівни Улянич став випускник факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин Уманського НУС Ігор Діденко.

31 травня 2018 року на засіданні спеціалізованої вченої ради К 74.844.04 в Уманському НУС Ігор Анатолійович представив на прилюдний розгляд дисертаційну роботу на тему "Оптимізація технології вирощування селери черешкової у Правобережному Лісостепу України" на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.01.06 – овочівництво.

Після доповіді про результати наукових досліджень членами вченої ради Ігорю Анатолійовичу були поставлені ряд запитань, на які доповідач дав ґрунтовні відповіді.

   

Офіційними опонентами дисертаційної роботи були: доктор с.-г. н., доцент кафедри садово-паркового господарства, садівництва та виноградарства Вінницького НАУ Сергій Вдовенко та кандидат с.-г. н., доцент кафедри садівництва та овочівництва Львівського НАУ Ольга Дидів.

      

В обговоренні усі виступаючі позитивно оцінили дисертаційну роботу Діденка І.А. та рекомендували продовжити наукові дослідження по даній темі.

      

Члени спеціалізованої вченої ради К 74.844.04 під час обговорення

 Після їх виступу було надано слово науковому керівнику, котра позитивно охарактеризувала здобувача та його роботу.

 

Колектив кафедри овочівництва щиро вітає Ігоря Діденка з успішним подоланням чергової сходинки на науковій ниві та бажає успіхів в подальшій роботі !

 

 

Вікторія Кецкало

доцент каф. овочівництва

Відео

1.