+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 20 червня 2024

Завершення підсумкової атестації за спеціальністю 203 "Садівництво та виноградарство"

Впродовж 10–20 червня 2024 року здійснювалася підсумкова атестація студентів факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин денної та заочної форм навчання спеціальності 203 „Садівництво та виноградарство“ за ступенем вищої освіти «Молодший бакалавр» та "Бакалавр".

Екзаменаційні комісії були сформовані в такому складі, щоб достовірно та кваліфіковано проаналізувати і оцінити рівень знань студентів. Підсумки складання атестаційного екзамену та захисту кваліфікаційних робіт переконали, що студенти належно оволоділи теоретичними знаннями із фундаментальних та професійно орієнтованих навчальних дисциплін. Загалом екзаменаційна комісія відмічає достатній рівень підготовки фахівців для виконання професійних завдань відповідно до сучасних вимог сільськогосподарського виробництва.

Рішеннями відповідних екзаменаційних комісій за результатами складання атестаційного екзамену та захисту кваліфікаційних робіт усім випускникам денної та заочної форм навчання, які склали підсумковий атестаційний екзамен та захистили кваліфікаційні роботи і в повному обсязі виконали навчальний план за спеціальністю 203 „Садівництво та виноградарство“ ОС «Молодший бакалавр» та "Бакалавр" присвоїти відповідну кваліфікацію та видати їм дипломи встановленого зразка.

Дипломи з відзнакою отримали студенти факультету:

ЛАВРЕНКО Максим Сергійович (21 мб-с група)

КУЦАН Ілля Євгенович (31 к-с група)

МУЗИЧЕНКО Олександра Олександрівна (31 к-с група)

ЧАБАНЮК Анастасія Олегівна (31 к-с група)