+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 08 жовтня 2017

Зі святом, рідне місто !!!

Аспіранти кафедри представляють виставку

У житті кожного з нас буває багато свят як особистих, так і державних. Але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. І одним з таких є День рідного міста Умань. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися в ньому назавжди, кого з цим містом звела доля, хто тут працює, навчається, відпочиває або просто гостює.
Цього року нашому місту Умань виповнюється 401 рік. Наші предки залишили нам силу, терпіння, мудрість, чудові звичаї та обряди, які живуть ще й дотепер. Прапрадіди  залишили нам щедру землю, яку нам необхідно берегти і зробити все для того, щоб ми, наші діти і онуки могли тут щасливо жити. Умані пощастило, що її історія не загубилась у віках, вона продовжується добрими справами його людей – працьовитих та щирих. Усі досягнення, якими багате наше місто складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів.
Колектив кафедри овочівництва долучився до святкування Дня міста, презентувавши виставку овочевої продукції. Отож, не
хай наше славне місто росте і процвітає, щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх нас у згуртовану та небайдужу громаду! 

Зичимо всього найкращого рідному місту, нашій незалежній Україні та кожному з вас !

Вікторія Кецкало