Меню
Остання редакція: 23 листопада 2024

Поліщук Тетяна Вікторівна

Доцент кафедри біології та методики її навчання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

 У 2007 році закінчила Уманський державний аграрний університет й отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Плодоовочівництво і виноградарство». Основне, що запам’яталося – це простота у відносинах з викладачами та керівництвом факультету. Відкрите та щире ставлення до здобувачів вищої освіти сприяло дружній атмосфері у колективі, спрощувало проблемні ситуації та заохочувало до здобуття знань.

Значним плюсом у навчанні на факультеті є високий рівень та широкий спектр отримання нових знань, які студенти здобувають у ході навчання. Всі викладачі факультету, які навчали нас, майстри своєї справи! Вони завжди допомагали і ділилися своїм досвідом зі студентами.

Окрему подяку хотілося б висловити викладачам кафедр овочівництва й плодівництва та виноградарства, які надихнули мене своїми глибокими знаннями та творчим підходом до викладання, науковим потенціалом, що стало основою моєї професійної діяльності. Зокрема, щиро вдячна, Олені Іванівні Улянич, яка стала мої науковим керівником кандидатської роботи.

Говорячи про даний факультет, мене завжди переповнюють лише приємні спогади і почуття. Це були незабутні роки із гармонійним поєднанням освітнього процесу і веселого студентського життя. Я до цього часу підтримую гарні стосунки із викладачами зазначених кафедр!

Останні новини

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ В УМАНСЬКОМУ НУСЧитати повністю

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ В УМАНСЬКОМУ НУС

17 березня 2025 року доцентом кафедри овочівництва Андрієм Тернавським було проведено виховну годину зі студентами 11 м-ов групи освітньо-професійної програми „Овочівництво” та здобувачами освіти ОР "Бакалавр" на тему „Академічна доброчесність”.

Читати повністю

Акредитовано освітньо-професійну програму "Овочівництво" для студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство". Читати повністю

Акредитовано освітньо-професійну програму "Овочівництво" для студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство".

Акредитовано освітньо-професійну програму "Овочівництво" для студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство". Акредитація освітньої програми — це офіційне підтвердження її якості, яке означає, що певна програма відповідає встановленим державою стандартам і вимогам. Акредитація не присуджується освітнім програмам назавжди, її проводить раз на 5 років Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти.

Читати повністю

Всі новини