+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 03 лютого 2020

Наукова та інноваційна діяльність

Згідно Закону України №3715-17 «Про пріоритетні напрями інноваційної діяльності в Україні» на кафедрі проводиться наукова робота з пріоритетного напрямку розвитку науки і техніки та інноваційної діяльності – застосування технологій, які передбачають високотехнологічний розвиток галузі овочівництва і, зокрема, отримання екологічно чистих, з високими оздоровчими властивостями овочів. Програма досліджень 0101U004495 "Оптимальне використання природного і ресурсного потенціалу агроекосистем Правобережного Лісостепу України". Тема досліджень кафедри "Використання біологічного потенціалу овочевих, баштанних, лікарських рослин і картоплі на основі інноваційних технологій в Лісостепу України". 

Матеріали

Останні новини

Думка студента...Читати повністю

Думка студента...

Питання дистанційного навчання нині під час карантину актуальне як ніколи. Взагалі, в час Інтернет-технологій багато моментів нашого життя переноситься в мережу. Не стає виключенням і освіта.

Читати повністю

Секційне засідання кафедри овочівництва Всеукраїнської студентської наукової інтернет-конференціїЧитати повністю

Секційне засідання кафедри овочівництва Всеукраїнської студентської наукової інтернет-конференції

23 квітня 2020 року відбулося секційне засідання кафедри овочівництва Всеукраїнської студентської наукової інтернет-конференції, приуроченої 120-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі землеробства С.С. Рубіна

Читати повністю

Всі новини