+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 04 жовтня 2021

Наукова та інноваційна діяльність

Згідно Закону України № 3715-17 «Про пріоритетні напрями інноваційної діяльності в Україні» на кафедрі проводиться наукова робота з пріоритетного напрямку розвитку науки і техніки та інноваційної діяльності – застосування технологій, які передбачають високотехнологічний розвиток галузі овочівництва і, зокрема, отримання екологічно чистих, з високими оздоровчими властивостями овочів. Програма університету "Збалансоване використання, прогноз і управління природним та ресурсним потенціалом агроекосистем". Тематика кафедри "Адаптивні технології вирощування овочів та картоплі з елементами біологізації у Правобережному Лісостепу України та впровадження отриманих наукових результатів". 

Матеріали

Останні новини

Участь співробітників кафедри овочівництва у Міжнародній науково-практичній конференції в ЛНУП

28 березня 2024 р. відбулась участь науково-педагогічних працівників кафедри овочівництва Уманського НУС у ІI Міжнародній науково-практичній конференції, присвяченої до 90-річчю від дня народження видатного селекціонера часнику, канд. с.-г., наук, доцента Ліщак Лідії Петрівни «Сучасні технології вирощування екологічно безпечної плодоовочевої продукції»

Читати повністю

Всі новини