+38 (04744) 3-40-82
Меню
Остання редакція: 04 жовтня 2021

Наукова та інноваційна діяльність

Згідно Закону України № 3715-17 «Про пріоритетні напрями інноваційної діяльності в Україні» на кафедрі проводиться наукова робота з пріоритетного напрямку розвитку науки і техніки та інноваційної діяльності – застосування технологій, які передбачають високотехнологічний розвиток галузі овочівництва і, зокрема, отримання екологічно чистих, з високими оздоровчими властивостями овочів. Програма університету "Збалансоване використання, прогноз і управління природним та ресурсним потенціалом агроекосистем". Тематика кафедри "Адаптивні технології вирощування овочів та картоплі з елементами біологізації у Правобережному Лісостепу України та впровадження отриманих наукових результатів". 

Матеріали

Останні новини

ЛЕКЦІЯ ВІД СТЕЙКХОЛДЕРА:  БІОПРЕПАРАТИ В ОРГАНІЧНОМУ ОВОЧІВНИЦТВІЧитати повністю

ЛЕКЦІЯ ВІД СТЕЙКХОЛДЕРА: БІОПРЕПАРАТИ В ОРГАНІЧНОМУ ОВОЧІВНИЦТВІ

3 вересня 2024 р. студенти факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин та викладачі кафедри овочівництва Уманського національного університету садівництва взяли участь у відкритій лекції від стейкхолдера, керівника напрямку овочівництва БТУ-ЦЕНТР доктора сільськогосподарських наук Сергія Вдовенка «Вплив біологічних препаратів на органічне вирощування овочевих рослин у відкритому та закритому ґрунті».

Читати повністю

Захист звітів виробничої практики здобувачів вищої освіти освітнього рівня «Магістр»Читати повністю

Захист звітів виробничої практики здобувачів вищої освіти освітнього рівня «Магістр»

19 липня 2024 року відбувся захист звітів виробничої практики здобувачів вищої освіти освітнього рівня «Магістр» з освітньої програми «Овочівництво».

Читати повністю

Екскурсія в ПрАТ «Комбінат «Тепличний»Читати повністю

Екскурсія в ПрАТ «Комбінат «Тепличний»

У червні в Калинівському тепличному господарстві члени гуртка кафедри овочівництва мали можливість ознайомитися із особливостями вирощування помідорів методом гідропоніки, із перевагами і недоліками даної технології.

Читати повністю

Всі новини